Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:04
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: Oceanic Six
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4629
Lost Beşiktaş EU
Trainee Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabanas met een snelle inworp. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gorączko geeft de bal voor. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf onderschept slim de pass. Kropf haalt uit met een fantastische trap. Fernández Benito probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zangger speelt de bal door. Dornauer is nu in balbezit. Dornauer passt de bal in één keer door. Berchtold is nu in balbezit. Berchtold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Benito is nu in balbezit. Fernández Benito passt de bal zonder na te denken. Berchtold is nu in balbezit. Berchtold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Berchtold probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fasel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasel probeert naar een medespeler te passen. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández Benito trapt de bal weg van het doel. Berchtold kopt de bal weg. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf schiet op doel. Fernández Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dornauer speelt de bal door. Fasel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasel probeert naar een medespeler te passen. Berchtold heeft problemen om de bal te vangen. Berchtold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Berchtold speelt de bal door. Andrey rent richting de bal. Andrey met een sublieme pass. Fasel is nu in balbezit. Fasel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kropf rent richting de bal. Kropf passt de bal in één keer door. Berchtold rent richting de bal. Berchtold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:1

36e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu geeft de bal voor. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold haalt uit met een fantastische trap. Fernández Benito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 84%, Beşiktaş EU 16%.
Lost - Beşiktaş EU 0:2

48e minuut.
Fahrni rent richting de bal. Bori begaat een overtreding. Fahrni raakt geblesseerd tijdens het duel. Andrey met een snel genomen vrije trap. Fasel is nu in balbezit. Fasel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Andrey verovert de bal door een tackle van achteren. Andrey passt de bal met de wreef. Berchtold is nu in balbezit. Berchtold haalt uit met een fantastische trap. Fernández Benito probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cabanas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dornauer de bal. Dornauer speelt de bal door. Fasel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasel speelt de bal door. Fernández Benito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Fasel speelt de bal door. Cabanas rent richting de bal. Cabanas passt de bal zonder na te denken. Kropf is nu in balbezit. Kropf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Fasel is nu in balbezit. Fasel passt de bal zonder na te denken. Kropf met een sublieme pass. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Beşiktaş EU 0:3

68e minuut.
Andrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bona maakt een afschuwelijke overtreding. Andrey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fahrni met een snel genomen vrije trap. Fasel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasel speelt de bal door. Berchtold rent richting de bal. Berchtold haalt uit met een fantastische trap. Fernández Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bezzola met een sublieme pass. Fahrni probeert naar een medespeler te passen. Zangger speelt de bal door. Berchtold rent richting de bal. Berchtold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kropf heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 75%, Beşiktaş EU 25%.
Lost - Beşiktaş EU 0:3