Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton & Hove Albion Fiore
Ticino Tactiek 433
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 22.1
zeer goed Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Bełtek rent richting de bal. Bełtek passt de bal met de wreef. Piechota rent richting de bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel. Huber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Olszanecki neemt de hoekschop. Goleniec kopt de bal weg. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale haalt uit met een fantastische trap. Franco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Burn de bal. Burn geeft een lange en hoge pass. Franco kopt de bal weg. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 2:0

5e minuut.
Bełtek rent richting de bal. Bełtek speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ... Denicola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 3:0

7e minuut.
Piechota probeert naar een medespeler te passen. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki probeert naar een medespeler te passen. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Huber met een harde bal richting middenveld. Jauner heeft problemen om de bal te vangen. Piechota speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Huber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tritten heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Piechota probeert naar een medespeler te passen. Olszanecki geeft een lange en hoge pass. Goleniec kopt de bal weg. Piechota rent richting de bal. Piechota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pulfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caragiale rent richting de bal. Pinggera maakt een afschuwelijke overtreding. Pinggera krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Jauner de bal onder controle te krijgen. Zaugg rent richting de bal. Zaugg passt de bal zonder na te denken. Mementi is nu in balbezit. Mementi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
de Loro geeft de bal voor. Piechota kopt de bal weg. Bełtek heeft problemen om de bal te vangen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bełtek kopt de bal weg. Klungelig pakt Eyholzer de bal. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. Denicola probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 4:0

31e minuut.
Klungelig pakt Denicola de bal. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. Denicola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

40e minuut.
Zaugg geeft een lange en hoge pass. Pinggera is nu in balbezit. de Loro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pinggera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinggera neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Piechota heeft problemen om de bal te vangen. Piechota met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 29%, Fiore 71%.
Brighton & Hove Albion - Fiore 5:0

47e minuut.
Olszanecki passt de bal zonder na te denken. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten begaat een overtreding. Goleniec raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Piechota neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bełtek passt de bal zonder na te denken. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco haalt uit met een fantastische trap. Huber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 6:0

50e minuut.
Zaugg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jauner de bal. Franco is nu in balbezit. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Caragiale heeft problemen om de bal te vangen. Caragiale passt de bal in één keer door. Goleniec rent richting de bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 7:0

58e minuut.
Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Piechota bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechota met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Piechota rent richting de bal. Piechota geeft een lange en hoge pass. Goleniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 8:0

79e minuut.
Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Denicola de bal onder controle te krijgen. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki geeft een lange en hoge pass. Piechota krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hebeisen geeft een hoge lob. Inworp. Olszanecki met de inworp. Bełtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełtek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franco is nu in balbezit. Goleniec is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Fiore 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 37%, Fiore 63%.
Brighton & Hove Albion - Fiore 9:0