Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Saufhampton ESC Kriessern
supremeattack Tactiek 451
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 21.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Masiello is nu in balbezit. Masiello geeft een lange en hoge pass. Reiter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorbói rent richting de bal. Gorbói geeft een lange en hoge pass. Löffel bokst de bal weg. Klungelig pakt Wan de bal. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev draait met de bal, schiet en ... Milchbubi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lubowicz met een sublieme pass. Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbói probeert naar een medespeler te passen. Wan rent richting de bal. Wan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - ESC Kriessern 1:0

13e minuut.
Rothenbuhler verovert de bal door een tackle van achteren. Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Mitreski rent richting de bal. Wan onderschept slim de pass. Wan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Lubowicz speelt de bal door. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev rent richting de bal. Ilev draait met de bal, schiet en ... Löffel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Tarzan is nu in balbezit. Ilev verovert de bal door een tackle van achteren. Milchbubi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lewis neemt zijn aanloop. Löffel bokst de bal weg. Paal!

18e minuut.
Ilev passt de bal in één keer door. Dauwalder rent richting de bal. Wan onderschept slim de pass. Wan geeft een lange en hoge pass. Ilev krijgt zijn hoofd ertegen. Löffel bokst de bal weg. Mitreski heeft problemen om de bal te vangen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gorbói geeft de bal voor. Klungelig pakt Wan de bal. Met opzet legt Mitreski zijn tegenspeler op de grond. Mitreski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Löffel trapt de bal weg. Lewis kopt de bal weg. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Löffel met een harde bal richting middenveld. Lubowicz kopt de bal weg. Ilev rent richting de bal. Ilev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dauwalder onderschept slim de pass. Dauwalder probeert naar een medespeler te passen. Rothenbuhler is nu in balbezit. Eichenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Eichenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lewis onderschept slim de pass. Lewis met een sublieme pass. Ilev is nu in balbezit. Ilev haalt uit met een fantastische trap. Löffel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - ESC Kriessern 2:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Löffel met een harde bal richting middenveld. Pini kopt de bal weg. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev schiet op doel. Löffel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - ESC Kriessern 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 19%, ESC Kriessern 81%.
FC Saufhampton - ESC Kriessern 3:0

48e minuut.
Gorbói rent richting de bal. Yang begaat een overtreding. Gorbói raakt geblesseerd tijdens het duel. Lubowicz met een snel genomen vrije trap. Wan springt en kopt de bal. Löffel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - ESC Kriessern 4:0

53e minuut.
Lewis rent richting de bal. Ilev rent richting de bal. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan is nu in balbezit. Wan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lewis geeft een lange en hoge pass. Milchbubi heeft problemen om de bal te vangen. Ilev rent richting de bal. Ilev haalt uit met een fantastische trap. Löffel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

60e minuut.
Lubowicz rent richting de bal. Lubowicz passt de bal in één keer door. Wan rent richting de bal. Wan draait met de bal, schiet en ... Löffel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Saufhampton - ESC Kriessern 5:0

62e minuut.
Bechstein is nu in balbezit. Bechstein geeft een hoge lob. Lubowicz kopt de bal weg. Daar is Ilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilev geeft een hoge lob. Löffel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pini kopt de bal weg. Daar is Wan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masiello speelt de bal door. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ... Löffel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorbói geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Lubowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubowicz kopt de bal weg. Daar is Taisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis is nu in balbezit. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal in één keer door. Ilev rent richting de bal. Ilev draait met de bal, schiet en ... Milchbubi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorbói zal de hoekschop nemen. Masiello kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Milchbubi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorbói met de inworp. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bechstein geeft een hoge lob. Eiger geeft de bal voor. Taisch kan de bal niet met de borst controleren. Lewis is nu in balbezit. Lewis draait met de bal, schiet en ... Löffel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Saufhampton 24%, ESC Kriessern 76%.
FC Saufhampton - ESC Kriessern 5:0