Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trapani 1905 Geheimnisvolle Verlierer
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herden met de inworp. Vernier is nu in balbezit. Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eicher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Vernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernier geeft een lange en hoge pass. Lehner is nu in balbezit. Lichtsteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtsteiner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lehner geeft de bal voor. Inworp. Eggert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Häfeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfeli probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lehner is nu in balbezit. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Häfeli is nu in balbezit. Häfeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Häfeli verovert de bal door een tackle van achteren. Lehner is nu in balbezit. Häfeli onderschept slim de pass. Häfeli draait met de bal, schiet en ... Montandon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani 1905 - Geheimnisvolle Verlierer 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani 1905 70%, Geheimnisvolle Verlierer 30%.
Trapani 1905 - Geheimnisvolle Verlierer 0:1

56e minuut.
Heinzelmann probeert naar een medespeler te passen. Vernier is nu in balbezit. Vernier speelt de bal door. Lichtsteiner rent richting de bal. Lichtsteiner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rotanzi speelt de bal door. Tobler rent richting de bal. Tobler passt de bal zonder na te denken. Hauri rent richting de bal. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rotanzi kopt de bal weg. Hofstetter controleert de bal met de borst. Hauri is nu in balbezit. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trapani 1905 - Geheimnisvolle Verlierer 1:1

78e minuut.
Vernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri verovert de bal door een tackle van achteren. Kropf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hauri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rotanzi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tobler geeft de bal voor. Hofstetter heeft problemen om de bal te vangen. Hauri is nu in balbezit. Hauri schiet op doel. Parra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hürzeler onderschept slim de pass. Hürzeler speelt de bal door. Lichtsteiner rent richting de bal. Lichtsteiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani 1905 - Geheimnisvolle Verlierer 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani 1905 55%, Geheimnisvolle Verlierer 45%.
Trapani 1905 - Geheimnisvolle Verlierer 1:2