Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Gooners FC Ungenügende Piloten
phate Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke geeft een hoge lob. van Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Persie haalt uit met een fantastische trap. Mayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Ungenügende Piloten 1:0

23e minuut.
van Persie rent richting de bal. Sutter is nu in balbezit. Sutter passt de bal met de wreef. van Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Persie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zielke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rollmops de bal onder controle te krijgen. Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spori onderschept slim de pass. Spori schiet op doel. Coizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Spori rent richting de bal. Tsawa rent richting de bal. Spori rent richting de bal. Tsawa rent richting de bal. Tsawa draait met de bal, schiet en ... Coizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Spori heeft problemen om de bal te vangen. Lüdi geeft de bal voor. van Persie kopt de bal weg. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 53%, Ungenügende Piloten 47%.
Swiss Gooners FC - Ungenügende Piloten 1:0

49e minuut.
Inworp. Ambar met de inworp. Müggeli heeft problemen om de bal te vangen. Müggeli geeft een lange en hoge pass. Hirsiger probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brechbühl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Persie met de inworp. Müggeli heeft problemen om de bal te vangen. Müggeli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sutter rent richting de bal. Sutter passt de bal in één keer door. van Persie is nu in balbezit. van Persie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Ungenügende Piloten 2:0

73e minuut.
Rollmops met een snelle inworp. Daar is Müggeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müggeli geeft de bal voor. Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hirsiger passt de bal met de wreef. Vanzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Müggeli krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Horat onderschept slim de pass. Horat speelt de bal door. Spori is nu in balbezit. Spori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 36%, Ungenügende Piloten 64%.
Swiss Gooners FC - Ungenügende Piloten 2:0