Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş EU marrakech fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Fasel rent richting de bal. Fasel geeft een hoge lob. Berchtold springt en kopt de bal. Ranzig heeft problemen om de bal te vangen. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş EU - marrakech fc 1:0

23e minuut.
Toma rent richting de bal. Klungelig pakt Biaggi de bal. Dornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi rent richting de bal. Biaggi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fahrni geeft de bal voor. Seewald is nu in balbezit. Seewald speelt de bal door. Schwaller rent richting de bal. Schwaller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Andrey rent richting de bal. Germann onderschept slim de pass. Germann passt de bal in één keer door. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Biaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Schwaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi rent richting de bal. Schwaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş EU - marrakech fc 1:1

40e minuut.
Fankhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fankhauser geeft de bal voor. Raemy speelt de bal door. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş EU 59%, marrakech fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş EU - marrakech fc 1:1

56e minuut.
Zangger geeft de bal voor. Berchtold rent richting de bal. Met opzet legt Seewald zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Seewald moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Seewald schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabanas de bal. Ritschard is nu in balbezit. Ritschard geeft de bal voor. Mini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Andrey rent richting de bal. Germann verovert de bal door een tackle van achteren. Germann passt de bal in één keer door. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Berchtold rent richting de bal. Raemy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf verovert de bal door een tackle van achteren. Berchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Berchtold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş EU 46%, marrakech fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş EU - marrakech fc 1:1