Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:08
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: LocaFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2791
LocaFC Lost
Attack Tactiek Trainee
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 33.3
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Bori met een sublieme pass. Inworp. Fracheboud met een snelle inworp. Fontana is nu in balbezit. Fontana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fracheboud zal de hoekschop nemen. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LocaFC - Lost 1:0

5e minuut.
Bona onderschept slim de pass. Giger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bona verovert de bal door een tackle van achteren. Bona heeft problemen om de bal te vangen. Bona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LocaFC - Lost 1:1

8e minuut.
Galante probeert naar een medespeler te passen. Ellenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellenberger speelt de bal door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fracheboud passt de bal in één keer door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana passt de bal in één keer door. Passani rent richting de bal. Passani met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ellenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellenberger onderschept slim de pass. Ellenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LocaFC - Lost 2:1

17e minuut.
Ellenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellenberger probeert naar een medespeler te passen. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Fernández Benito probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Benito geeft de bal voor. Galante probeert naar een medespeler te passen. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fontana rent richting de bal. Fontana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LocaFC - Lost 3:1

39e minuut.
Fracheboud probeert naar een medespeler te passen. Passani rent richting de bal. Passani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fontana de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LocaFC - Lost 4:1

41e minuut.
Giger passt de bal in één keer door. Passani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach is nu in balbezit. Bach geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LocaFC 16%, Lost 84%.
LocaFC - Lost 4:1

50e minuut.
Bori speelt de bal door. Fracheboud probeert naar een medespeler te passen. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Passani bereikt de bal nog maar net als eerste. Passani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bori rent richting de bal. Schmutz rent richting de bal. Schmutz schiet op doel. Bori probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Benito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LocaFC - Lost 5:1

59e minuut.
Pescariu geeft een lange en hoge pass. Ellenberger is nu in balbezit. Ellenberger speelt de bal door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fontana is nu in balbezit. Fontana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LocaFC - Lost 6:1

62e minuut.
Passani onderschept slim de pass. Passani met een sublieme pass. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Fernández Benito trapt de bal weg. Bori kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fracheboud is nu in balbezit. Bona is nu in balbezit. Fracheboud speelt de bal door. Giger is nu in balbezit. Giger met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Galante is nu in balbezit. Bori rent richting de bal. Schmutz kan de bal niet met de borst controleren. Bori bereikt de bal nog maar net als eerste. Bori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Giger geeft een lange en hoge pass. Fernández Benito met een sublieme pass. Bori kopt de bal weg. Klungelig pakt Fontana de bal. Fontana passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bori geeft een lange en hoge pass. Fracheboud geeft de bal voor. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... Fernández Benito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LocaFC 21%, Lost 79%.
LocaFC - Lost 6:1