Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:04
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: Fiore Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2941
Fiore LocaFC
433 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen average
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Hebeisen met een snelle inworp. Klungelig pakt Zaugg de bal. Zaugg geeft een lange en hoge pass. Mementi is nu in balbezit. Mementi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - LocaFC 1:0

15e minuut.
Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg passt de bal met de wreef. Mementi is nu in balbezit. Mementi draait met de bal, schiet en ... Grandjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - LocaFC 2:0

17e minuut.
Ellenberger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mementi. Ellenberger raakt geblesseerd tijdens het duel. Giger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tritten kan de bal niet met de borst controleren. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ... Huber bokst de bal weg.

20e minuut.
Schmutz geeft een hoge lob. Inworp. Eyholzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaugg is nu in balbezit. Zaugg geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - LocaFC 3:0

25e minuut.
Tritten met een sublieme pass. Zaugg probeert naar een medespeler te passen. Mementi rent richting de bal. Mementi schiet op doel. Grandjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - LocaFC 4:0

28e minuut.
Hebeisen is nu in balbezit. Eyholzer rent richting de bal. Eyholzer geeft de bal voor. Nast is nu in balbezit. Nast passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gurtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Passani onderschept slim de pass. Passani passt de bal met de wreef. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pulfer onderschept slim de pass. Pulfer passt de bal in één keer door. Jauner probeert de bal met de borst te controleren. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - LocaFC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiore 51%, LocaFC 49%.
Fiore - LocaFC 4:1

46e minuut.
Passani met de inworp. Ellenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauner onderschept slim de pass. Schmutz onderschept slim de pass. Schmutz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellenberger onderschept slim de pass. Ellenberger passt de bal zonder na te denken. Fracheboud is nu in balbezit. Fracheboud draait met de bal, schiet en ... Huber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - LocaFC 4:2

51e minuut.
Nast probeert naar een medespeler te passen. Zaugg met een sublieme pass. Eyholzer probeert naar een medespeler te passen. Mementi is nu in balbezit. Mementi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Grandjean trapt de bal weg van het doel. Jauner kopt de bal weg. Zaugg is nu in balbezit. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen met een sublieme pass. Zaugg is nu in balbezit. Zaugg speelt de bal door. Mementi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pulfer zal de hoekschop nemen. Mementi rent richting de bal. Mementi haalt uit met een fantastische trap. Grandjean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - LocaFC 5:2

82e minuut.
Giger is nu in balbezit. Zaugg onderschept slim de pass. Zaugg probeert naar een medespeler te passen. Mementi is nu in balbezit. Mementi draait met de bal, schiet en ... Grandjean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - LocaFC 6:2

84e minuut.
Jauner met een sublieme pass. Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulfer geeft een lange en hoge pass. Mementi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mementi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiore 37%, LocaFC 63%.
Fiore - LocaFC 6:2