Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:04
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.04
  • Stadion: Papom Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2926
Papom FcBayernBasel
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


17e minuut.
Jacomet kopt de bal weg. Santini is nu in balbezit. Jacomet heeft problemen om de bal te vangen. Jacomet schiet op doel. Schifferli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Neuroth is nu in balbezit. Neuroth probeert naar een medespeler te passen. Santini is nu in balbezit. Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Casanova rent richting de bal. Casanova geeft een hoge lob. Blank is nu in balbezit. Blank schiet op doel. Bettoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - FcBayernBasel 0:1

30e minuut.
Kleeberg met de inworp. Santini bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papom - FcBayernBasel 1:1

32e minuut.
Schifferli trapt de bal weg van het doel. Zielke kopt de bal weg. Klungelig pakt Grüter de bal. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papom 56%, FcBayernBasel 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papom - FcBayernBasel 1:1

50e minuut.
Zielke speelt de bal door. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Grüter rent richting de bal. Blank onderschept slim de pass. Blank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - FcBayernBasel 1:2

60e minuut.
Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher geeft de bal voor. Klungelig pakt Gianotti de bal. Blank is nu in balbezit. Blank schiet op doel. Bettoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - FcBayernBasel 1:3

66e minuut.
Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fondue onderschept slim de pass. Fondue geeft de bal voor. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank draait met de bal, schiet en ... Bettoni bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zielke speelt de bal door. Malacarne bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank onderschept slim de pass. Blank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - FcBayernBasel 1:4

86e minuut.
Zahner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durrer met een snelle inworp. Santini bereikt de bal nog maar net als eerste. Santini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kleeberg rent richting de bal. Kleeberg speelt de bal door. Santini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet rent richting de bal. Jacomet schiet op doel. Schifferli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papom 52%, FcBayernBasel 48%.
Papom - FcBayernBasel 1:4