Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weingarten Beşiktaş Suisse
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Peng bereikt de bal nog maar net als eerste. Peng met een sublieme pass. De Angelis is nu in balbezit. Scheidegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheidegger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dinicolantonio kopt de bal weg. Klungelig pakt Laportosa de bal. De Angelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Angelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weingarten - Beşiktaş Suisse 0:1

18e minuut.
Escher bereikt de bal nog maar net als eerste. Escher geeft de bal voor. Scheidegger probeert de bal aan de voet te houden. De Angelis is nu in balbezit. De Angelis schiet op doel. Stucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Farrèr trapt de bal weg van het doel. Laportosa kopt de bal weg. Escher is nu in balbezit. Stamm verovert de bal door een tackle van achteren. Stamm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scheidegger kopt de bal weg. Stamm rent richting de bal. Schatten is nu in balbezit. Stamm verovert de bal door een tackle van achteren. Stamm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weingarten - Beşiktaş Suisse 1:1

41e minuut.
Scheidegger rent richting de bal. Scheidegger passt de bal met de wreef. Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Malz onderschept slim de pass. Buess geeft een lange en hoge pass. Stucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weingarten 63%, Beşiktaş Suisse 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Weingarten - Beşiktaş Suisse 1:1

47e minuut.
Quennoz passt de bal in één keer door. Stamm probeert de bal met de borst te controleren. Quennoz rent richting de bal. Quennoz schiet op doel. Farrèr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weingarten - Beşiktaş Suisse 2:1

71e minuut.
Lauterburg geeft de bal voor. Inworp. Maissen met de inworp. Stamm rent richting de bal. Stamm geeft een hoge lob. Farrèr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Peng passt de bal in één keer door. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm begaat een overtreding. Heinzelmann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Heinzelmann kan niet meer verder spelen. Rufer komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Stamm heeft problemen om de bal te vangen. Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamm rent richting de bal. Stamm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weingarten - Beşiktaş Suisse 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weingarten 40%, Beşiktaş Suisse 60%.
FC Weingarten - Beşiktaş Suisse 3:1