Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBayernBasel Geheime Verlierer
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Schifferli speelt de bal door. Huggel probeert de bal met de borst te controleren. Schumacher speelt de bal door. Zielke rent richting de bal. Zielke haalt uit met een fantastische trap. Gross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Stiefel is nu in balbezit. Uebersax begaat een overtreding. Stiefel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fondue met een snel genomen vrije trap. Blank rent richting de bal. Blank haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zielke passt de bal in één keer door. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok is nu in balbezit. Blank onderschept slim de pass. Blank haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayernBasel - Geheime Verlierer 1:0

15e minuut.
Schifferli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schifferli geeft een hoge lob. Daar is Zielke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blank rent richting de bal. Blank haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lindner speelt de bal door. Uebersax rent richting de bal. Schumacher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schumacher krijgt een gele kaart. Uebersax is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lindner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcBayernBasel - Geheime Verlierer 1:1

18e minuut.
Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner passt de bal zonder na te denken. Uebersax rent richting de bal. Uebersax schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayernBasel - Geheime Verlierer 1:2

29e minuut.
Derdiyok onderschept slim de pass. Derdiyok geeft een lange en hoge pass. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax haalt uit met een fantastische trap. Zahner probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Grümpel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schifferli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zielke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zielke verovert de bal door een tackle van achteren. Zielke passt de bal zonder na te denken. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Schifferli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zielke rent richting de bal. Zielke passt de bal in één keer door. Blank is nu in balbezit. Blank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcBayernBasel - Geheime Verlierer 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayernBasel 50%, Geheime Verlierer 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FcBayernBasel - Geheime Verlierer 2:2

47e minuut.
Uebersax is nu in balbezit. Uebersax schiet op doel. Zahner speelt de bal door. Casanova met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Schifferli de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayernBasel - Geheime Verlierer 2:3

57e minuut.
Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner passt de bal met de wreef. Zahner is nu in balbezit. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grümpel met een snelle inworp. Derdiyok rent richting de bal. Huggel begaat een overtreding. Derdiyok raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayernBasel 51%, Geheime Verlierer 49%.
FcBayernBasel - Geheime Verlierer 2:3