Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weingarten FcBayernBasel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Laportosa met een sublieme pass. Aplanalp is nu in balbezit. Aplanalp passt de bal zonder na te denken. Quennoz is nu in balbezit. Quennoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maissen speelt de bal door. Aplanalp rent richting de bal. Aplanalp probeert naar een medespeler te passen. Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quennoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stiefel geeft een hoge lob. Inworp. Maissen met de inworp. Aplanalp is nu in balbezit. Aplanalp geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aplanalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Huggel onderschept slim de pass. Huggel passt de bal in één keer door. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weingarten - FcBayernBasel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weingarten 53%, FcBayernBasel 47%.
FC Weingarten - FcBayernBasel 0:1

50e minuut.
Kopp onderschept slim de pass. Aplanalp probeert naar een medespeler te passen. Quennoz rent richting de bal. Quennoz haalt uit met een fantastische trap. Schifferli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weingarten - FcBayernBasel 1:1

55e minuut.
Hofmann kopt de bal weg. Laportosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zielke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zielke krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hammel is nu in balbezit. Schifferli onderschept slim de pass. Laportosa is nu in balbezit. Schifferli onderschept slim de pass. Schifferli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Casanova geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammel met de inworp. Aplanalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplanalp geeft een lange en hoge pass. Schifferli bokst de bal weg. Quennoz rent richting de bal. Quennoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weingarten - FcBayernBasel 2:1

86e minuut.
Inworp. Vailati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zielke is nu in balbezit. Zielke haalt uit met een fantastische trap. Schifferli kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weingarten 40%, FcBayernBasel 60%.
FC Weingarten - FcBayernBasel 2:1