Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Triesenberg Tapfere Ketten
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Büffler heeft problemen om de bal te vangen. Petrovic probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Aufschlaeger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Buess is nu in balbezit. Buess passt de bal zonder na te denken. Schlatter is nu in balbezit. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fannin geeft de bal voor. Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Märki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - Tapfere Ketten 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Triesenberg 58%, Tapfere Ketten 42%.
VfL Triesenberg - Tapfere Ketten 1:0

47e minuut.
Däppen speelt de bal door. Gärtner rent richting de bal. Gärtner passt de bal zonder na te denken. Buess rent richting de bal. Buess draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Petrovic met een sublieme pass. Gärtner is nu in balbezit. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess is nu in balbezit. Buess schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hadorn onderschept slim de pass. Hadorn geeft een hoge lob. Piatti is nu in balbezit. Piatti schiet op doel. Heldmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Triesenberg - Tapfere Ketten 1:1

79e minuut.
Däppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen passt de bal met de wreef. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. Märki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - Tapfere Ketten 2:1

80e minuut.
Schädler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvenaz met een snelle inworp. Däppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Däppen draait met de bal, schiet en ... Märki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Inguscio is nu in balbezit. Hadorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inguscio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schlatter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - Tapfere Ketten 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Triesenberg 45%, Tapfere Ketten 55%.
VfL Triesenberg - Tapfere Ketten 3:1