Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zilloww FC Sporting Hönggsund
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 30.5
unsatisfactory Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Tschuor is nu in balbezit. Deux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tschuor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tschuor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rettore de bal. Zellweger rent richting de bal. Zellweger draait met de bal, schiet en ... Botea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Frischknecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Zenso de bal. Montandon speelt de bal door. Zellweger rent richting de bal. Zellweger schiet op doel. Botea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bischoff rent richting de bal. Bischoff geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stauffer met een snelle inworp. Montandon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sutter heeft problemen om de bal te vangen. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle passt de bal met de wreef. Montandon is nu in balbezit. Montandon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tschuor onderschept slim de pass. Deux onderschept slim de pass. Deux passt de bal in één keer door. Bak is nu in balbezit. Bak draait met de bal, schiet en ... Grond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Di Zenso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchinetti rent richting de bal. Noormann onderschept slim de pass. Bak is nu in balbezit. Bak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zilloww FC 64%, Sporting Hönggsund 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zilloww FC - Sporting Hönggsund 0:0

56e minuut.
Daar is Di Zenso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facchinetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Zenso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Zenso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - Sporting Hönggsund 0:1

64e minuut.
Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Rettore geeft een hoge lob. Bak kopt de bal weg. Montandon heeft problemen om de bal te vangen. Montandon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zilloww FC - Sporting Hönggsund 1:1

67e minuut.
Facchinetti geeft de bal voor. Inworp. Deux met de inworp. Gmür geeft de bal voor. Bak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Frischknecht verovert de bal door een tackle van achteren. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frischknecht begaat een overtreding. Bak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deux met een snel genomen vrije trap. Grond bokst de bal weg. Bak rent richting de bal. Bak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - Sporting Hönggsund 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zilloww FC 55%, Sporting Hönggsund 45%.
Zilloww FC - Sporting Hönggsund 1:2