Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verächtliche Eulen Schmutzige Raketen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Grosso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kirsch de bal. Kirsch probeert naar een medespeler te passen. Zbinden rent richting de bal. Zbinden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Erb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hauser is nu in balbezit. Hauser passt de bal met de wreef. Contini rent richting de bal. Contini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Schmid is nu in balbezit. Palumbo rent richting de bal. Palumbo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaussi de bal. Loosli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Wirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso onderschept slim de pass. Grosso geeft een lange en hoge pass. Zbinden is nu in balbezit. Zbinden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tütscher met een snelle inworp. Erb geeft een hoge lob. Daar is Mordasini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbinden rent richting de bal. Zbinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verächtliche Eulen - Schmutzige Raketen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verächtliche Eulen 67%, Schmutzige Raketen 33%.
Verächtliche Eulen - Schmutzige Raketen 0:1

53e minuut.
Mérat rent richting de bal. Mérat geeft een hoge lob. Tütscher is nu in balbezit. Hegli verovert de bal door een tackle van achteren. Hegli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jaussi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loosli met de inworp. Grosso rent richting de bal. Grosso geeft een lange en hoge pass. Paal! Renaud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tütscher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zbinden de bal. Pfund bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso is nu in balbezit. Grosso haalt uit met een fantastische trap. Renaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verächtliche Eulen 57%, Schmutzige Raketen 43%.
Verächtliche Eulen - Schmutzige Raketen 0:1