Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schmutzige Raketen Verächtliche Eulen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Grosso speelt de bal door. Daar is Zbinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hauser zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hauser moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hauser schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Erb passt de bal zonder na te denken. Grosso is nu in balbezit. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso is nu in balbezit. Grosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mérat speelt de bal door. Bichsel rent richting de bal. Hässig met een sublieme pass. Bichsel rent richting de bal. Bichsel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kirsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pagnotti komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Erb met een snelle inworp. Grosso rent richting de bal. Wirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnotti is nu in balbezit. Pagnotti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schmutzige Raketen 42%, Verächtliche Eulen 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schmutzige Raketen - Verächtliche Eulen 0:0

46e minuut.
Wirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirsch passt de bal zonder na te denken. Zbinden is nu in balbezit. Grosso is nu in balbezit. Grosso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Inworp. Loosli met de inworp. Pfund onderschept slim de pass. Pagnotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schmutzige Raketen - Verächtliche Eulen 1:0

49e minuut.
Eiger is nu in balbezit. Eiger geeft een lange en hoge pass. Daar is Chancentod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bichsel onderschept slim de pass. Bichsel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Tütscher de bal. Pagnotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bichsel krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Mérat onderschept slim de pass. Mérat geeft de bal voor. Klungelig pakt Epo de bal. Bichsel rent richting de bal. Bichsel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pagnotti bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wirsch met een snelle inworp. Palumbo is nu in balbezit. Grosso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palumbo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palumbo kan niet meer verder spelen. Blaesi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schmutzige Raketen 51%, Verächtliche Eulen 49%.
Schmutzige Raketen - Verächtliche Eulen 1:0