Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St.Galler Biber spurs2023
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Caprez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limbach heeft problemen om de bal te vangen. Nydegger is nu in balbezit. Nydegger geeft een lange en hoge pass. Limbach geeft een lange en hoge pass. Paal! Leu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Grimm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Galler Biber - spurs2023 0:1

6e minuut.
Domenig met een sublieme pass. Seewald is nu in balbezit. Seewald draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Barum rent richting de bal. Qwaak verovert de bal door een tackle van achteren. Qwaak probeert naar een medespeler te passen. Domenig is nu in balbezit. Domenig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ammann speelt de bal door. Klungelig pakt Hochstrasser de bal. Domenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenig draait met de bal, schiet en ... Fahrni onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Galler Biber 41%, spurs2023 59%.
St.Galler Biber - spurs2023 0:1

67e minuut.
Nydegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbach verovert de bal door een tackle van achteren. Rolli begaat een overtreding. Limbach raakt geblesseerd tijdens het duel. Limbach wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Galler Biber 41%, spurs2023 59%.
St.Galler Biber - spurs2023 0:1