Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Triesenberg S.L.Benfica- Tkaz
Normal Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rollmops rent richting de bal. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti met een sublieme pass. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Kehrli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli begaat een overtreding. Kehrli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rollmops zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cocchi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Colombo rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colombo met de inworp. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kehrli is nu in balbezit. Galante verovert de bal door een tackle van achteren. Petrovic is nu in balbezit. Coray onderschept slim de pass. Coray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pedretti is nu in balbezit. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel. Schällibaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - S.L.Benfica- Tkaz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Triesenberg 39%, S.L.Benfica- Tkaz 61%.
VfL Triesenberg - S.L.Benfica- Tkaz 1:0

58e minuut.
Coray is nu in balbezit. Coray met een sublieme pass. Daar is Galante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kehrli rent richting de bal. Kehrli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rollmops rent richting de bal. Petrovic onderschept slim de pass. Petrovic passt de bal met de wreef. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Schlatter met een snelle inworp. Coray is nu in balbezit. Coray geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lafranchi de bal. Lafranchi geeft de bal voor. Heldmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pedretti met een sublieme pass. Hartmann rent richting de bal. Rollmops begaat een overtreding. Rollmops krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Triesenberg 43%, S.L.Benfica- Tkaz 57%.
VfL Triesenberg - S.L.Benfica- Tkaz 1:0