Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Ketten Musikalische Bären
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Schär onderschept slim de pass. Schär passt de bal zonder na te denken. Stutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann rent richting de bal. Hartmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tasic rent richting de bal. Tasic probeert naar een medespeler te passen. Buess met een sublieme pass. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Steffen speelt de bal door. Marthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Büffler verovert de bal door een tackle van achteren. Buess rent richting de bal. Buess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Schär kan de bal niet met de borst controleren. Schär speelt de bal door. Bommel is nu in balbezit. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - Musikalische Bären 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Ketten 56%, Musikalische Bären 44%.
Tapfere Ketten - Musikalische Bären 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Ketten 51%, Musikalische Bären 49%.
Tapfere Ketten - Musikalische Bären 0:1