Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schmutzige Raketen St.Galler Biber
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Nydegger heeft problemen om de bal te vangen. Nydegger passt de bal in één keer door. Daar is Reist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbinden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nydegger met een sublieme pass. Qwaak rent richting de bal. Qwaak passt de bal in één keer door. Domenig is nu in balbezit. Domenig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zbinden onderschept slim de pass. Jauner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zbinden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jauner geeft de bal voor. Grosso neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Grosso passt de bal in één keer door. Loosli is nu in balbezit. Loosli met een sublieme pass. Zbinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbinden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nydegger verovert de bal door een tackle van achteren. Nydegger passt de bal zonder na te denken. Qwaak rent richting de bal. Qwaak draait met de bal, schiet en ... Ringer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schmutzige Raketen - St.Galler Biber 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schmutzige Raketen 55%, St.Galler Biber 45%.
Schmutzige Raketen - St.Galler Biber 0:1

79e minuut.
Basler is nu in balbezit. Basler geeft een hoge lob. Grosso is nu in balbezit. Zbinden is nu in balbezit. Zbinden schiet op doel. Leu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schmutzige Raketen 43%, St.Galler Biber 57%.
Schmutzige Raketen - St.Galler Biber 0:1