Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Ketten FC Nightblood
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Hadorn rent richting de bal. Goldblum verovert de bal door een tackle van achteren. Goldblum met een sublieme pass. Syrjänne rent richting de bal. Syrjänne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Abegglen is nu in balbezit. Abegglen passt de bal in één keer door. Syrjänne is nu in balbezit. Syrjänne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - FC Nightblood 0:1

26e minuut.
Büffler is nu in balbezit. Goldblum onderschept slim de pass. Goldblum speelt de bal door. Syrjänne rent richting de bal. Syrjänne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fannin geeft de bal voor. Klungelig pakt Buess de bal. Buess speelt de bal door. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ... Kämpfen bokst de bal weg. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Goldblum de bal. Goldblum geeft een lange en hoge pass. Syrjänne is nu in balbezit. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hübscher is nu in balbezit. Hübscher geeft een hoge lob. Daar is Büffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrjänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjänne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Syrjänne onderschept slim de pass. Syrjänne draait met de bal, schiet en ... Fannin is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eichhorn neemt de hoekschop. Märki bokst de bal weg. Syrjänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjänne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Ketten 64%, FC Nightblood 36%.
Tapfere Ketten - FC Nightblood 0:1

46e minuut.
Hadorn heeft problemen om de bal te vangen. Goldblum is nu in balbezit. Goldblum passt de bal zonder na te denken. Syrjänne rent richting de bal. Syrjänne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hadorn heeft problemen om de bal te vangen. Goldblum rent richting de bal. Goldblum probeert naar een medespeler te passen. Zeller is nu in balbezit. Zeller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - FC Nightblood 0:2

58e minuut.
Frieden bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Frieden schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bommel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aufschlaeger is nu in balbezit. Syrjänne onderschept slim de pass. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Ketten - FC Nightblood 0:3

85e minuut.
Klungelig pakt Hübscher de bal. Reber is nu in balbezit. Reber passt de bal met de wreef. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Ketten 46%, FC Nightblood 54%.
Tapfere Ketten - FC Nightblood 0:3