Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Triesenberg FC Thun 1898
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Quennoz onderschept slim de pass. Quennoz met een sublieme pass. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni verovert de bal door een tackle van achteren. Erni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel. Grimm probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rouvenaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - FC Thun 1898 1:0

22e minuut.
Manzone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Inguscio neemt de hoekschop. Hartmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - FC Thun 1898 2:0

28e minuut.
Erni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aegerter komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Aegerter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret onderschept slim de pass. Macaluso rent richting de bal. Macaluso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hartmann rent richting de bal. Perret rent richting de bal. Hartmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hartmann krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Quennoz rent richting de bal. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti passt de bal in één keer door. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Quennoz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvenaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Fuchs heeft problemen om de bal te vangen. Schlatter geeft de bal voor. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Blatter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - FC Thun 1898 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Triesenberg 51%, FC Thun 1898 49%.
VfL Triesenberg - FC Thun 1898 3:0

46e minuut.
Aegerter heeft problemen om de bal te vangen. Aegerter passt de bal zonder na te denken. Quennoz kan de bal niet met de borst controleren. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Blatter met een harde bal richting middenveld. Gärtner kopt de bal weg. Fritzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz geeft een lange en hoge pass. Blatter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blatter speelt de bal door. Gärtner kopt de bal weg. Manzone probeert de bal aan de voet te houden. Hartmann rent richting de bal. Hartmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Triesenberg - FC Thun 1898 4:0

58e minuut.
Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlatter verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Aegerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Aegerter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Heldmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret begaat een overtreding. Perret krijgt een gele kaart. Pedretti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gärtner wilt de vrije trap nemen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Triesenberg 50%, FC Thun 1898 50%.
VfL Triesenberg - FC Thun 1898 4:0