Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zilloww FC Schmutzige Raketen
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Tütscher verovert de bal door een tackle van achteren. Tütscher met een sublieme pass. Kirsch rent richting de bal. Montandon is nu in balbezit. Montandon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Erb geeft een lange en hoge pass. Chancentod is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tschuor. Chancentod is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chancentod met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - Schmutzige Raketen 0:1

25e minuut.
Erb verovert de bal door een tackle van achteren. Erb geeft een lange en hoge pass. Daar is Frischknecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbinden rent richting de bal. Zbinden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tschuor rent richting de bal. Grosso verovert de bal door een tackle van achteren. Grosso met een sublieme pass. Zbinden rent richting de bal. Zbinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - Schmutzige Raketen 0:2

45e minuut.
Erb bereikt de bal nog maar net als eerste. Erb speelt de bal door. Zbinden rent richting de bal. Zbinden schiet op doel. Grond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zilloww FC - Schmutzige Raketen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zilloww FC 47%, Schmutzige Raketen 53%.
Zilloww FC - Schmutzige Raketen 0:3

59e minuut.
Ringer speelt de bal door. Daar is Tschuor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Epo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tütscher geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stauffer met een snelle inworp. Montandon rent richting de bal. Montandon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Frischknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Frischknecht passt de bal zonder na te denken. Tschuor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Montandon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tütscher is nu in balbezit. Stauffer verovert de bal door een tackle van achteren. Stauffer probeert naar een medespeler te passen. Montandon is nu in balbezit. Montandon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zellweger heeft problemen om de bal te vangen. Stauffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stauffer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montandon legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zilloww FC 23%, Schmutzige Raketen 77%.
Zilloww FC - Schmutzige Raketen 0:3