Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Hunde spurs2023
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Hochstrasser is nu in balbezit. Rattenjunge rent richting de bal. Rattenjunge passt de bal zonder na te denken. Erni is nu in balbezit. Erni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Spiegel rent richting de bal. Limbach onderschept slim de pass. Limbach passt de bal zonder na te denken. Seewald is nu in balbezit. Seewald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel passt de bal met de wreef. Marcodona speelt de bal door. Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Hunde - spurs2023 1:0

23e minuut.
Fahrni geeft een lange en hoge pass. Barum heeft problemen om de bal te vangen. Costantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantino geeft een lange en hoge pass. Erni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vanetta rent richting de bal. Seewald onderschept slim de pass. Spiegel onderschept slim de pass. Limbach verovert de bal door een tackle van achteren. Limbach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Hunde 35%, spurs2023 65%.
Magische Hunde - spurs2023 1:0

53e minuut.
Hochstrasser is nu in balbezit. Rattenjunge is nu in balbezit. Rattenjunge passt de bal met de wreef. Erni rent richting de bal. Erni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Vanetta geeft een hoge lob. Daar is Hochstrasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattenjunge met een sublieme pass. Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Marcodona is nu in balbezit. Marcodona geeft een hoge lob. Dauti probeert de bal aan de voet te houden. Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Costantino verovert de bal door een tackle van achteren. Costantino geeft een hoge lob. Faller rent richting de bal. Faller schiet op doel. Erni probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Pallas bokst de bal weg.

72e minuut.
Daar is Faller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faller probeert naar een medespeler te passen. Erni bereikt de bal nog maar net als eerste. Erni schiet op doel. Fahrni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fellmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giezendanner onderschept slim de pass. Giezendanner probeert naar een medespeler te passen. Limbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbach geeft een lange en hoge pass. Hohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Marcodona onderschept slim de pass. Marcodona passt de bal zonder na te denken. Faller geeft een hoge lob. Erni is nu in balbezit. Erni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Giezendanner verovert de bal door een tackle van achteren. Giezendanner heeft problemen om de bal te vangen. Giezendanner speelt de bal door. Limbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Limbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magische Hunde - spurs2023 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Hunde 37%, spurs2023 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magische Hunde - spurs2023 1:1