Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St.Galler Biber Musikalische Bären
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Qwaak speelt de bal door. Klungelig pakt Domenig de bal. Qwaak is nu in balbezit. Hartmann onderschept slim de pass. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Rolli verovert de bal door een tackle van achteren. Rolli passt de bal in één keer door. Domenig rent richting de bal. Domenig schiet op doel. Bettoni probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
St.Galler Biber - Musikalische Bären 1:0

22e minuut.
Schär geeft de bal voor. Daar is Ammann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ammann geeft de bal voor. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St.Galler Biber - Musikalische Bären 1:1

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leu trapt de bal weg van het doel. Marthaler kopt de bal weg. Klungelig pakt Stutz de bal. Stutz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Grimm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann draait met de bal, schiet en ... Leu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Galler Biber - Musikalische Bären 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Galler Biber 44%, Musikalische Bären 56%.
St.Galler Biber - Musikalische Bären 1:2

49e minuut.
Nydegger rent richting de bal. Marthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Marthaler met een sublieme pass. Daar is Domenig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domenig schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bettoni trapt de bal weg van het doel. Rolli kopt de bal weg. Domenig is nu in balbezit. Domenig haalt uit met een fantastische trap. Pache controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Basler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Ammann met een snelle inworp. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann haalt uit met een fantastische trap. Leu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Leu probeert naar een medespeler te passen. Hartmann kopt de bal weg. Daar is Jauner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stutz rent richting de bal. Stutz schiet op doel. Leu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Grimm geeft een hoge lob. Schär speelt de bal door. Daar is Hartmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartmann schiet op doel. Leu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Marthaler onderschept slim de pass. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann passt de bal in één keer door. Ammann rent richting de bal. Ammann geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Galler Biber 51%, Musikalische Bären 49%.
St.Galler Biber - Musikalische Bären 1:2