Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIGHTER ESPORT TEAM m
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 26.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Malnati rent richting de bal. Malnati passt de bal met de wreef. Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi schiet op doel. Peier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FIGHTER ESPORT TEAM - m 0:1

8e minuut.
Malnati kopt de bal weg. Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen begaat een overtreding. Hebeisen krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Affolter rent richting de bal. Wojtyła onderschept slim de pass. Wojtyła geeft een lange en hoge pass. Zrinzo Azzopardi is nu in balbezit. Zrinzo Azzopardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rohrer speelt de bal door. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger passt de bal zonder na te denken. Affolter bereikt de bal nog maar net als eerste. Affolter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Muster met een snelle inworp. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister geeft de bal voor. Röthlisberger probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Punzi geeft de bal voor. Biaggi heeft problemen om de bal te vangen. Röthlisberger probeert naar een medespeler te passen. Affolter rent richting de bal. Affolter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła maakt een afschuwelijke overtreding. Wojtyła krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Benito geeft een hoge lob. Muster rent richting de bal. Muster probeert naar een medespeler te passen. Kehrli is nu in balbezit. Kehrli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIGHTER ESPORT TEAM 50%, m 50%.
FIGHTER ESPORT TEAM - m 0:1

60e minuut.
Malnati geeft een hoge lob. Inworp. Kehrli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trevisan met de inworp. Kehrli geeft een lange en hoge pass. Zrinzo Azzopardi rent richting de bal. Zrinzo Azzopardi draait met de bal, schiet en ... Spori probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stuani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schori met een snelle inworp. Beyeler is nu in balbezit. Beyeler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Malnati is nu in balbezit. Malnati geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kehrli met een snelle inworp. Pfister geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Spori probeert naar een medespeler te passen. Rohrer rent richting de bal. Rohrer passt de bal zonder na te denken. Affolter is nu in balbezit. Affolter schiet op doel. Joner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIGHTER ESPORT TEAM 47%, m 53%.
FIGHTER ESPORT TEAM - m 0:1