Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zitternde Torschützen Schreiende Vögel
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Noverraz trapt de bal weg. Onken bereikt de bal nog maar net als eerste. Onken met een sublieme pass. Marbach rent richting de bal. Marbach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Medici is nu in balbezit. Medici speelt de bal door. Niederhäuser is nu in balbezit. Niederhäuser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitternde Torschützen - Schreiende Vögel 0:1

25e minuut.
Kauer verovert de bal door een tackle van achteren. Kauer met een sublieme pass. Spreng is nu in balbezit. Chapuisat onderschept slim de pass. Chapuisat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Renggli trapt de bal weg van het doel. Morf kopt de bal weg. Fankhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach is nu in balbezit. Marbach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chapuisat onderschept slim de pass. Chapuisat probeert naar een medespeler te passen. Niederhäuser rent richting de bal. Niederhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zitternde Torschützen - Schreiende Vögel 0:2

45e minuut.
Cavegn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat speelt de bal door. Niederhäuser rent richting de bal. Niederhäuser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zitternde Torschützen - Schreiende Vögel 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitternde Torschützen 57%, Schreiende Vögel 43%.
Zitternde Torschützen - Schreiende Vögel 0:3

67e minuut.
Hotz verovert de bal door een tackle van achteren. Hotz probeert naar een medespeler te passen. Kauer verovert de bal door een tackle van achteren. Niederhäuser is nu in balbezit. Niederhäuser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Morf heeft problemen om de bal te vangen. Brand rent richting de bal. Morf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Morf naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Noverraz heeft problemen om de bal te vangen. Parra rent richting de bal. Niederhäuser verovert de bal door een tackle van achteren. Niederhäuser controleert de bal met de borst. Niederhäuser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kauer geeft de bal voor. Medici probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kauer de bal onder controle te krijgen. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Onken bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subiat. Onken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavegn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Etter heeft problemen om de bal te vangen. Marbach is nu in balbezit. Marbach schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Spreng bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreng passt de bal in één keer door. Hotz probeert naar een medespeler te passen. Marbach rent richting de bal. Marbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zitternde Torschützen - Schreiende Vögel 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitternde Torschützen 54%, Schreiende Vögel 46%.
Zitternde Torschützen - Schreiende Vögel 1:3