Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Silberfische hedgers county
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Aeschlimann probeert naar een medespeler te passen. Bregy heeft problemen om de bal te vangen. Bregy verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jenny zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Hafner geeft een hoge lob. Inworp. Schweizer met een snelle inworp. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jenny kopt de bal weg. Crisinel rent richting de bal. Gimmi onderschept slim de pass. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirsch is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Akyüz is nu in balbezit. Akyüz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Silberfische 48%, hedgers county 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruhige Silberfische - hedgers county 0:0

62e minuut.
Tsawa onderschept slim de pass. Tsawa probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann met een sublieme pass. Gimmi rent richting de bal. Gimmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hafner is nu in balbezit. Gimmi verovert de bal door een tackle van achteren. Aeschlimann rent richting de bal. Gimmi is nu in balbezit. Gimmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aeschlimann is nu in balbezit. Gimmi is nu in balbezit. Met opzet legt Polverino zijn tegenspeler op de grond. Gimmi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gimmi kan niet meer verder spelen. Grau komt het veld opgelopen. Blank komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Grau is nu in balbezit. Hafner onderschept slim de pass. Hafner geeft de bal voor. Wirsch is nu in balbezit. Wirsch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Mönch is nu in balbezit. Mönch geeft een lange en hoge pass. Schweizer kopt de bal weg. Grau is nu in balbezit. Grau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Silberfische - hedgers county 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Silberfische 52%, hedgers county 48%.
Ruhige Silberfische - hedgers county 0:1