Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebnat kappel Razorblade FC
Normal Tactiek No Wing II
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten hopeless
poor Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Baumgartner de bal. Chappuis is nu in balbezit. Chappuis geeft een hoge lob. Conzett is nu in balbezit. Conzett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zitterli rent richting de bal. Zitterli geeft een lange en hoge pass. Bechstein kopt de bal weg. Hug is nu in balbezit. Hug schiet op doel. Schwegler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chappuis zal de hoekschop nemen. Lüscher kopt de bal weg. Jenny geeft de bal voor. Schmutz krijgt zijn hoofd ertegen. Feller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Inworp. Lüscher met een snelle inworp. Conzett rent richting de bal. Conzett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat kappel - Razorblade FC 1:0

29e minuut.
Egger met een sublieme pass. Hug is nu in balbezit. Reimann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hug is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langenegger met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Filli kopt de bal weg. Daar is Bechstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenny rent richting de bal. Bechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat kappel 54%, Razorblade FC 46%.
Ebnat kappel - Razorblade FC 1:0

57e minuut.
Semadeni onderschept slim de pass. Filli onderschept slim de pass. Filli passt de bal in één keer door. Bechstein is nu in balbezit. Bechstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Reimann met een sublieme pass. Langenegger rent richting de bal. Langenegger passt de bal zonder na te denken. Bechstein is nu in balbezit. Bechstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat kappel 66%, Razorblade FC 34%.
Ebnat kappel - Razorblade FC 1:0