Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC Ruhige Silberfische
No Wing II Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
hopeloos Schieten matig
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Klungelig pakt Crisinel de bal. Crisinel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baumgartner de bal. Jenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenny draait met de bal, schiet en ... Feller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Egger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Hafner de bal. Bechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechstein haalt uit met een fantastische trap. Hug rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tsawa geeft een lange en hoge pass. Crisinel rent richting de bal. Met opzet legt Langenegger zijn tegenspeler op de grond. Langenegger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 43%, Ruhige Silberfische 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorblade FC - Ruhige Silberfische 0:0

53e minuut.
Baumgartner met de inworp. Egger heeft problemen om de bal te vangen. Egger probeert naar een medespeler te passen. Hug is nu in balbezit. Hug draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bechstein de bal. Paal!

54e minuut.
Langenegger rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een hoge lob. Jenny is nu in balbezit. Jenny geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hafner met een sublieme pass. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli geeft een hoge lob. Hug maakt een snoekduik en kopt de bal. Niedermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - Ruhige Silberfische 1:0

58e minuut.
Langenegger rent richting de bal. Bechstein rent richting de bal. Flitzer maakt een afschuwelijke overtreding. Flitzer krijgt een gele kaart. Bechstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langenegger komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Hug is nu in balbezit. Hug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Flitzer met een sublieme pass. Lüscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüscher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Langenegger de bal. Langenegger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hug is nu in balbezit. Alt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mönch is nu in balbezit. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 34%, Ruhige Silberfische 66%.
Razorblade FC - Ruhige Silberfische 1:0