Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schreiende Vögel Verwegene Herzöge
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Medici geeft een hoge lob. Malz controleert de bal met de borst. Schleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernet rent richting de bal. Bernet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Malz passt de bal in één keer door. Chapuisat rent richting de bal. Malz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Malz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Malz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Subiat kopt de bal weg. Brand is nu in balbezit. Schleck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brand wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Hotz kopt de bal weg. Bernet met een sublieme pass. Daar is Fankhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schleck rent richting de bal. Schleck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Opplinger rent richting de bal. Longhi onderschept slim de pass. Longhi speelt de bal door. Niederhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhäuser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schreiende Vögel - Verwegene Herzöge 1:0

45e minuut.
Niederhäuser heeft problemen om de bal te vangen. Opplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhäuser onderschept slim de pass. Chapuisat is nu in balbezit. Chapuisat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schreiende Vögel 58%, Verwegene Herzöge 42%.
Schreiende Vögel - Verwegene Herzöge 1:0

48e minuut.
Niederhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccarede bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhäuser onderschept slim de pass. Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Medici probeert de bal met de borst te controleren. Bernet rent richting de bal. Bernet probeert naar een medespeler te passen. Schleck rent richting de bal. Schleck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hotz is nu in balbezit. Medici is nu in balbezit. Medici geeft de bal voor. Niederhäuser rent richting de bal. Niederhäuser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chapuisat haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Cohen de bal. Niederhäuser is nu in balbezit. Niederhäuser haalt uit met een fantastische trap. Nager werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schreiende Vögel - Verwegene Herzöge 2:0

88e minuut.
Brand geeft de bal voor. Longhi kopt de bal weg. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Niederhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhäuser schiet op doel. Nager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nager met een sublieme pass. Rossi kopt de bal weg. Subiat probeert naar een medespeler te passen. Schleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schreiende Vögel 45%, Verwegene Herzöge 55%.
Schreiende Vögel - Verwegene Herzöge 2:0