Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC FC Biel-Seeland
No Wing II Tactiek Liga B
33% Balbezit 67%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 50.6
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen excellent


4e minuut.
Wysocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wysocki geeft een hoge lob. Maksumić rent richting de bal. Maksumić draait met de bal, schiet en ... Feller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:1

4e minuut.
Bechstein speelt de bal door. Daar is Hug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kolben speelt de bal door. Huiskala probeert naar een medespeler te passen. Mustacedo rent richting de bal. Mustacedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kolben rent richting de bal. Kolben geeft een lange en hoge pass. Baumgartner is nu in balbezit. Maksumić onderschept slim de pass. Maksumić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:2

40e minuut.
Oswald controleert de bal met de borst. Maksumić is nu in balbezit. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Maksumić is nu in balbezit. Maksumić schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Wysocki de bal onder controle te krijgen. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas geeft de bal voor. Kolben is nu in balbezit. Kolben geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tsiartas probeert naar een medespeler te passen. Egger probeert de bal aan de voet te houden. Egger geeft de bal voor. Hug is nu in balbezit. Hug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 57%, FC Biel-Seeland 43%.
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:2

49e minuut.
Wysocki speelt de bal door. Rasche is nu in balbezit. Rasche geeft een lange en hoge pass. Mustacedo rent richting de bal. Mustacedo haalt uit met een fantastische trap. Feller bokst de bal weg. Mustacedo rent richting de bal. Mustacedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Rasche met de inworp. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić probeert naar een medespeler te passen. Huiskala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wysocki geeft de bal voor. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić probeert naar een medespeler te passen. Mustacedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustacedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rasche met een snelle inworp. Maksumić rent richting de bal. Maksumić geeft een hoge lob. Mustacedo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:3

62e minuut.
Tell is nu in balbezit. Tell geeft de bal voor. Daar is Oswald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maksumić is nu in balbezit. Maksumić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Filli is nu in balbezit. Kolben verovert de bal door een tackle van achteren. Kolben geeft een hoge lob. Maksumić rent richting de bal. Maksumić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kolben raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pfyffer komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Huiskala onderschept slim de pass. Huiskala probeert naar een medespeler te passen. Mustacedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustacedo schiet op doel. Feller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:4

77e minuut.
Oswald geeft een lange en hoge pass. Tsiartas kopt de bal weg. Klungelig pakt Maksumić de bal. Maksumić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:5

78e minuut.
Tsiartas verovert de bal door een tackle van achteren. Rasche is nu in balbezit. Maksumić rent richting de bal. Maksumić geeft een hoge lob. Mustacedo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wysocki is nu in balbezit. Wysocki geeft de bal voor. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić draait met de bal, schiet en ... Feller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:6

85e minuut.
Pfyffer passt de bal zonder na te denken. Lüscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüscher geeft een hoge lob. Mustacedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustacedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dürst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 62%, FC Biel-Seeland 38%.
Razorblade FC - FC Biel-Seeland 0:7