Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri Verwegene Herzöge
Phase 5L1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Kay passt de bal met de wreef. Opplinger is nu in balbezit. Kay begaat een overtreding. Kay krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kay passt de bal in één keer door. Jans rent richting de bal. Jans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tusseau de bal. Tusseau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Malz rent richting de bal. Malz passt de bal in één keer door. Moronta probeert naar een medespeler te passen. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay geeft de bal voor. Nager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kay geeft de bal voor. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau onderschept slim de pass. Tusseau passt de bal in één keer door. Jans is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Verwegene Herzöge 1:0

21e minuut.
Benson met de inworp. Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach passt de bal met de wreef. Jans rent richting de bal. Jans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tusseau is nu in balbezit. Tusseau probeert naar een medespeler te passen. Jans rent richting de bal. Jans schiet op doel. Nager probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Verwegene Herzöge 2:0

41e minuut.
Daar is Marbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay met een sublieme pass. Jans is nu in balbezit. Jans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Verwegene Herzöge 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 28%, Verwegene Herzöge 72%.
Dynamo Muri - Verwegene Herzöge 3:0

49e minuut.
Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach passt de bal met de wreef. Delacretaz is nu in balbezit. Kay onderschept slim de pass. Kay speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Cuccarede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tusseau is nu in balbezit. Tusseau draait met de bal, schiet en ... Cuccarede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nager probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans passt de bal in één keer door. Tusseau rent richting de bal. Jans is nu in balbezit. Jans draait met de bal, schiet en ... Nager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Delacretaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay passt de bal zonder na te denken. Jans is nu in balbezit. Jans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cioce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marbach probeert naar een medespeler te passen. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans is nu in balbezit. Jans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 18%, Verwegene Herzöge 82%.
Dynamo Muri - Verwegene Herzöge 3:0