Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Herzöge Dynamo Muri
Normal Tactiek Phase 5L1
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Jans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jans passt de bal in één keer door. Martinez rent richting de bal. Tusseau verovert de bal door een tackle van achteren. Tusseau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jans rent richting de bal. Opplinger rent richting de bal. Jans verovert de bal door een tackle van achteren. Jans haalt uit met een fantastische trap. Nager maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Opplinger de bal. Marbach is nu in balbezit. Marbach geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Herzöge - Dynamo Muri 0:1

18e minuut.
Jans is nu in balbezit. Jans geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cohen de bal onder controle te krijgen. Tusseau is nu in balbezit. Tusseau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Herzöge - Dynamo Muri 0:2

23e minuut.
Escobar passt de bal met de wreef. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau is nu in balbezit. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Herzöge - Dynamo Muri 0:3

30e minuut.
Malz verovert de bal door een tackle van achteren. Bernet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marbach. Marbach krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Valeinis met een harde bal richting middenveld. Escobar kan de bal niet met de borst controleren. Escobar passt de bal in één keer door. Daar is Jans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kay is nu in balbezit. Kay passt de bal met de wreef. Cuccarede bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau onderschept slim de pass. Tusseau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Kay de bal. Opplinger rent richting de bal. Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Tusseau is nu in balbezit. Tusseau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Herzöge 69%, Dynamo Muri 31%.
Verwegene Herzöge - Dynamo Muri 0:3

48e minuut.
Inworp. Escobar met een snelle inworp. Marbach rent richting de bal. Marbach geeft de bal voor. Jans krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Delacretaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tusseau neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay geeft een hoge lob. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Martinez geeft de bal voor. Kay rent richting de bal. Kay speelt de bal door. Jans rent richting de bal. Jans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jans rent richting de bal. Jans passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cohen de bal. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Herzöge - Dynamo Muri 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Herzöge 82%, Dynamo Muri 18%.
Verwegene Herzöge - Dynamo Muri 0:4