Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:03
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: Moose Park
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 40540
FC Hirvijoki Compostela
PepiAK Tactiek "99.1 accurate"
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
73.1 gemiddelde waardering 77.8
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina probeert naar een medespeler te passen. Graffite speelt de bal door. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Gasol Gasolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - Compostela 1:0

6e minuut.
İlkateş met een sublieme pass. González Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila geeft een hoge lob. Gasol Gasolina maakt een snoekduik en kopt de bal. Janeš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - Compostela 2:0

13e minuut.
Talik passt de bal in één keer door. Benrahma is nu in balbezit. Benrahma geeft de bal voor. Tuokkola is nu in balbezit. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... Arajärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wilczyński passt de bal zonder na te denken. Subotić probeert naar een medespeler te passen. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma geeft een hoge lob. Rakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Graffite onderschept slim de pass. Graffite passt de bal zonder na te denken. Gasol Gasolina heeft problemen om de bal te vangen. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel. Janeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Caripuna de bal onder controle te krijgen. Subotić bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Ávila krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mezzasalma geeft de bal voor. Crîşmaru heeft problemen om de bal te vangen. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola schiet op doel. Arajärvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Szczygielski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygielski met een sublieme pass. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma geeft een lange en hoge pass. Rakowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Subotić met een sublieme pass. Benrahma rent richting de bal. Benrahma geeft een lange en hoge pass. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... Arajärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rakowski rent richting de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
İlkateş rent richting de bal. İlkateş met een sublieme pass. Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Janeš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - Compostela 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 48%, Compostela 52%.
FC Hirvijoki - Compostela 3:0

48e minuut.
Szczerba is nu in balbezit. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina speelt de bal door. Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Benrahma geeft een hoge lob. Mezzasalma kopt de bal weg. Tuokkola kan de bal niet met de borst controleren. Tuokkola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - Compostela 3:1

58e minuut.
Subotić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madola komt het veld opgelopen.

59e minuut.
González Ávila passt de bal met de wreef. İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal in één keer door. Graffite is nu in balbezit. Graffite schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mezzasalma controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prelas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
González Ávila passt de bal zonder na te denken. İlkateş rent richting de bal. Szczygielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczygielski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaagusoo rent richting de bal. Tuokkola onderschept slim de pass. Tuokkola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - Compostela 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 43%, Compostela 57%.
FC Hirvijoki - Compostela 3:2