Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SimoPuulaaki Leopards
TH Kissimirri Tactiek PB1
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
73.7 gemiddelde waardering 72.5
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


1e minuut.
Moicano geeft een hoge lob. Rechot kopt de bal weg. Kaitala probeert naar een medespeler te passen. Engels geeft een lange en hoge pass. Fer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hirvonen passt de bal in één keer door. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulaakso verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. Calderón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 56%, Leopards 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SimoPuulaaki - Leopards 0:0

48e minuut.
Negreanu passt de bal in één keer door. Metsäkylä is nu in balbezit. Metsäkylä passt de bal zonder na te denken. Tanttu rent richting de bal. Tanttu schiet op doel. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Negreanu speelt de bal door. Suorsa is nu in balbezit. Mäkimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ... Calderón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Seyidbəyli geeft een lange en hoge pass. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moicano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moicano krijgt een gele kaart. Fer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moicano geeft de bal voor. Fer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Siromahov bokst de bal weg. Paal!

75e minuut.
Suorsa verovert de bal door een tackle van achteren. Hirvonen onderschept slim de pass. Hirvonen geeft een hoge lob. Mäkimaa rent richting de bal. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Seyidbəyli met een sublieme pass. Metsäkylä heeft problemen om de bal te vangen. Kaitala rent richting de bal. Kaitala geeft een hoge lob. Fer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rechot is nu in balbezit. Tanttu onderschept slim de pass. Tanttu passt de bal in één keer door. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Calderón bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Moicano is nu in balbezit. Fer verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urroz. Fer raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaitala komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fer kan de bal niet met de borst controleren. Fer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Leopards 1:0

86e minuut.
Metsäkylä is nu in balbezit. Metsäkylä geeft een lange en hoge pass. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ruusulaakso verovert de bal door een tackle van achteren. Ruusulaakso geeft de bal voor. Fer kopt de bal weg. Sponholz is nu in balbezit. Sponholz schiet op doel. Siromahov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 49%, Leopards 51%.
FC SimoPuulaaki - Leopards 1:0