Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nüguns FC Termites
Str2 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
70.7 gemiddelde waardering 62.3
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Guerrero passt de bal met de wreef. Nyc is nu in balbezit. Nyc passt de bal zonder na te denken. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Fabre geeft een hoge lob. Roegiers kopt de bal weg. Neaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Neaga geeft de bal voor. Vujanić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Trică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Correa is nu in balbezit. Correa met een sublieme pass. Vujanić is nu in balbezit. Vujanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nyc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vasini krijgt zijn hoofd ertegen. Koniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

8e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal in één keer door. Stålros rent richting de bal. Stålros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - FC Termites 1:0

12e minuut.
Piquet geeft een lange en hoge pass. Stålros rent richting de bal. Correa probeert naar een medespeler te passen. Vasini is nu in balbezit. Vasini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini haalt uit met een fantastische trap. Koniaris probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Arana neemt vlug de vrije trap. Stålros kopt de bal weg. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc schiet op doel. Koniaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Correa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miciun kopt de bal weg. Daar is Wiberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stålros is nu in balbezit. Stålros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Trică neemt vlug de vrije trap. Piquet kopt de bal weg. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - FC Termites 2:0

29e minuut.
Sarakontu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miciun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarakontu is nu in balbezit. Sarakontu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Guerrero passt de bal met de wreef. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa speelt de bal door. Vujanić heeft problemen om de bal te vangen. Vujanić schiet op doel. Koniaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nichifor onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nyc met een sublieme pass. Klungelig pakt Vasini de bal. Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros onderschept slim de pass. Stålros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - FC Termites 3:0

45e minuut.
Miciun heeft problemen om de bal te vangen. Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini passt de bal met de wreef. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić schiet op doel. Koniaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nüguns 33%, FC Termites 67%.
FC Nüguns - FC Termites 3:0

51e minuut.
Inworp. Correa met een snelle inworp. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero geeft de bal voor. Vasini is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vasini is nu in balbezit. Nichifor begaat een overtreding. Vasini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Correa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasini krijgt zijn hoofd ertegen. Koniaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - FC Termites 4:0

56e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Stålros is nu in balbezit. Stålros passt de bal met de wreef. Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Miciun kopt de bal weg. Inworp. Correa met een snelle inworp. Guerrero geeft de bal voor. Vujanić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stålros is nu in balbezit. Fabre verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - FC Termites 5:0

60e minuut.
Buitenspel voor Vujanić. Goede buitenspelval van de verdediging. Berdešius komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini rent richting de bal. Vasini draait met de bal, schiet en ... Koniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Laurila probeert naar een medespeler te passen. Berdešius rent richting de bal. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică geeft een lange en hoge pass. Vasini kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabre krijgt een gele kaart. Vujanić raakt geblesseerd tijdens het duel. Vujanić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Koniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

69e minuut.
Miciun is nu in balbezit. Correa onderschept slim de pass. Correa speelt de bal door. Stålros is nu in balbezit. Stålros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Correa met een snelle inworp. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft de bal voor. Stålros springt en kopt de bal. Koniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - FC Termites 6:0

73e minuut.
Trică onderschept slim de pass. Trică geeft een hoge lob. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić schiet op doel. Koniaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vujanić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kawa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nichifor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Stålros is nu in balbezit. Stålros schiet op doel. Koniaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - FC Termites 7:0

84e minuut.
Trică passt de bal in één keer door. Nyc rent richting de bal. Nyc geeft de bal voor. Kawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nüguns 39%, FC Termites 61%.
FC Nüguns - FC Termites 7:0