Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sirkuspolku Armoton Kanuuna
Avoimet ovet 2 Tactiek 5212 Hyypiä 04v
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.6 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Petrazzuoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimento rent richting de bal. Petrazzuoli onderschept slim de pass. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ... Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Abis de bal. Gurpegui met een sublieme pass. Markkanen rent richting de bal. Markkanen geeft een hoge lob. Petrazzuoli springt en kopt de bal. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Idman geeft een hoge lob. Inworp. Gurpegui met een snelle inworp. Markkanen is nu in balbezit. Markkanen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Canziani verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent rent richting de bal. Abis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Creyne probeert naar een medespeler te passen. Coriacenco kopt de bal weg. van Lent geeft een lange en hoge pass. Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:2

31e minuut.
Coriacenco geeft een lange en hoge pass. Idman kopt de bal weg. Petrazzuoli is nu in balbezit. Daskalov rent richting de bal. Daskalov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kasmeridis met een sublieme pass. Gurpegui probeert naar een medespeler te passen. Markkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Markkanen geeft de bal voor. Daskalov krijgt zijn hoofd ertegen. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:3

40e minuut.
Daskalov kopt de bal weg. Markkanen is nu in balbezit. Markkanen probeert naar een medespeler te passen. Daskalov rent richting de bal. Daskalov schiet op doel. Creyne bokst de bal weg. Petrazzuoli is nu in balbezit. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:4

44e minuut.
Markkanen geeft een lange en hoge pass. Petrazzuoli kopt de bal weg. Nascimento probeert de bal aan de voet te houden. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov schiet op doel. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov schiet op doel. Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 68%, Armoton Kanuuna 32%.
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:5

58e minuut.
Petrazzuoli verovert de bal door een tackle van achteren. Petrazzuoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Markkanen de bal. Markkanen geeft een lange en hoge pass. Daskalov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:6

61e minuut.
van Lent verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzuoli haalt uit met een fantastische trap. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:7

63e minuut.
Idman is nu in balbezit. Petrazzuoli verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilat. Pilat krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laisk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
von Zech rent richting de bal. von Zech probeert naar een medespeler te passen. Abis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis passt de bal in één keer door. Pilat geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gurpegui met een sublieme pass. Markkanen is nu in balbezit. Markkanen passt de bal met de wreef. Daskalov rent richting de bal. Daskalov haalt uit met een fantastische trap. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. Lahaye komt het veld opgelopen. Kotiniemi komt het veld opgelopen. Harakainen komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Kwasik komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gurpegui met een sublieme pass. Markkanen is nu in balbezit. Markkanen met een sublieme pass. Daskalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daskalov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lahaye passt de bal met de wreef. Kotiniemi is nu in balbezit. Daskalov rent richting de bal. Daskalov draait met de bal, schiet en ... Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Gurpegui passt de bal zonder na te denken. Markkanen rent richting de bal. Markkanen passt de bal zonder na te denken. Daskalov is nu in balbezit. Daskalov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Markkanen is nu in balbezit. Markkanen passt de bal met de wreef. Daar is Linati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi haalt uit met een fantastische trap. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 56%, Armoton Kanuuna 44%.
Fc Sirkuspolku - Armoton Kanuuna 0:7