Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Termites Leopards
Normal Tactiek PB1
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 72.2
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Urroz met een sublieme pass. Peltokoski probeert naar een medespeler te passen. Somersalo speelt de bal door. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. Koniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Peltokoski kopt de bal weg. Somersalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somersalo passt de bal zonder na te denken. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Braum kopt de bal weg. Somersalo probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu geeft een hoge lob. Hännikäinen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sarakontu probeert naar een medespeler te passen. Roegiers heeft problemen om de bal te vangen. Roegiers geeft de bal voor. Jukkanen verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel geeft de bal voor. Siromahov bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Wiberg de bal. Somersalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somersalo passt de bal in één keer door. Mäkimaa rent richting de bal. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Somersalo geeft een lange en hoge pass. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen is nu in balbezit. Hännikäinen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Braum de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Negreanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mäkimaa krijgt zijn hoofd ertegen. Koniaris bokst de bal weg.

27e minuut.
Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu speelt de bal door. Somersalo probeert naar een medespeler te passen. Mäkimaa rent richting de bal. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. van der Wiel met de inworp. Roegiers rent richting de bal. Roegiers geeft de bal voor. Kumbálek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ... Koniaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 0:1

36e minuut.
Sarakontu is nu in balbezit. Niittymaa speelt de bal door. Sarakontu geeft de bal voor. Kumbálek springt en kopt de bal. Siromahov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Termites - Leopards 1:1

37e minuut.
Jukkanen rent richting de bal. Jukkanen passt de bal met de wreef. Peltokoski speelt de bal door. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Negreanu geeft een lange en hoge pass. Hännikäinen kopt de bal weg. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Mäkimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 1:2

44e minuut.
Sarakontu probeert naar een medespeler te passen. Negreanu met een sublieme pass. Mäkimaa rent richting de bal. Mäkimaa schiet op doel. Koniaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Tanttu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 53%, Leopards 47%.
FC Termites - Leopards 1:2

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siromahov met een harde bal richting middenveld. Somersalo kopt de bal weg. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu haalt uit met een fantastische trap. Koniaris bokst de bal weg.

47e minuut.
Braum geeft een hoge lob. Welling kopt de bal weg. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 1:3

50e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Negreanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Tanttu de bal. Tanttu haalt uit met een fantastische trap. Koniaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 1:4

53e minuut.
Urroz rent richting de bal. Urroz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarakontu met een snelle inworp. Wiberg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Somersalo rent richting de bal. Laurila verovert de bal door een tackle van achteren. Laurila passt de bal in één keer door. Sarakontu rent richting de bal. Sarakontu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Somersalo met een sublieme pass. Tanttu probeert de bal met de borst te controleren. Wiberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wiberg krijgt een gele kaart. Tanttu raakt geblesseerd tijdens het duel. Berdešius komt het veld opgelopen. Mäkimaa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 1:5

69e minuut.
Piquet met een sublieme pass. Mäkimaa probeert de bal aan de voet te houden. Peltokoski is nu in balbezit. Peltokoski geeft een hoge lob. Tanttu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Koniaris met een harde bal richting middenveld. Somersalo kopt de bal weg. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. Koniaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 1:6

74e minuut.
Jukkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Jukkanen speelt de bal door. Moicano geeft een lange en hoge pass. Mäkimaa rent richting de bal. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Tanttu rent richting de bal. Tanttu passt de bal zonder na te denken. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa schiet op doel. Koniaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 1:7

76e minuut.
Somersalo passt de bal in één keer door. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa passt de bal in één keer door. Tanttu rent richting de bal. Tanttu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Tanttu passt de bal met de wreef. Mäkimaa is nu in balbezit. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. Braum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koniaris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 1:8

79e minuut.
Negreanu met een sublieme pass. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu passt de bal met de wreef. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Welling met een sublieme pass. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu geeft een lange en hoge pass. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Leopards 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 58%, Leopards 42%.
FC Termites - Leopards 1:9