Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nüguns FC SimoPuulaaki
Str2 Tactiek TH Kissimirri
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
73.5 gemiddelde waardering 71.4
excellent Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Vasini met een sublieme pass. Nyc is nu in balbezit. Nyc passt de bal met de wreef. Vasini is nu in balbezit. Vasini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nyc speelt de bal door. Ripken is nu in balbezit. Ruusulaakso begaat een overtreding. Ripken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krzyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Stålros rent richting de bal. Stålros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Engels met een sublieme pass. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli speelt de bal door. Sponholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponholz schiet op doel. Shields bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seyidbəyli neemt de hoekschop. Fer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - FC SimoPuulaaki 0:1

21e minuut.
Seyidbəyli met een snelle inworp. Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Engels passt de bal in één keer door. Sponholz heeft problemen om de bal te vangen. Sponholz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ripken passt de bal met de wreef. Daar is Vasini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ripken probeert naar een medespeler te passen. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Klungelig pakt Krzyk de bal. Krzyk probeert naar een medespeler te passen. Stålros is nu in balbezit. Stålros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Krzyk speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal met de wreef. Vasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vasini heeft problemen om de bal te vangen. Suorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasini onderschept slim de pass. Vasini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rechot. Krzyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krzyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ripken springt en kopt de bal. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Rechot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzyk met een snelle inworp. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een hoge lob. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rechot is nu in balbezit. Stålros onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruusulaakso. Ruusulaakso krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Krzyk speelt de bal door. Stålros is nu in balbezit. Ruusulaakso is nu in balbezit. Stålros verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros haalt uit met een fantastische trap. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nyc neemt de hoekschop. Stålros maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Krzyk met een sublieme pass. Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripken passt de bal in één keer door. Stålros is nu in balbezit. Stålros draait met de bal, schiet en ... Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ripken speelt de bal door. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyk passt de bal zonder na te denken. Stålros is nu in balbezit. Stålros haalt uit met een fantastische trap. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nüguns - FC SimoPuulaaki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nüguns 40%, FC SimoPuulaaki 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nüguns - FC SimoPuulaaki 1:1

53e minuut.
Kaitala is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero met een sublieme pass. Krzyk geeft een lange en hoge pass. Ripken maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Şamiloğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perttu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Seyidbəyli speelt de bal door. Sponholz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seyidbəyli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sponholz maakt een snoekduik en kopt de bal. Shields bokst de bal weg.

69e minuut.
Seyidbəyli passt de bal zonder na te denken. Engels rent richting de bal. Arana begaat een overtreding. Arana krijgt een gele kaart. Engels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Engels zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Seyidbəyli de bal. Seyidbəyli geeft de bal voor. Shields kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Nyc is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nyc zal de hoekschop nemen. Stålros maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nüguns 41%, FC SimoPuulaaki 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nüguns - FC SimoPuulaaki 1:1