Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:03
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: Moose Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30010
FC Hirvijoki FC Pernam Bucano
PepiAK Tactiek Frizzle Fry
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
71.9 gemiddelde waardering 77.9
uitstekend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


26e minuut.
Incendiário is nu in balbezit. Meunier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Incendiário is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Álvarez de Eulate zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zarrabeitia geeft de bal voor. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Pernam Bucano 0:1

28e minuut.
Inworp. López Gutiérrez met een snelle inworp. Zarrabeitia met een sublieme pass. López Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Pernam Bucano 0:2

38e minuut.
İlkateş met een sublieme pass. González Ávila rent richting de bal. González Ávila speelt de bal door. Graffite geeft de bal voor. Szczerba maakt een snoekduik en kopt de bal. Canelón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
López Gutiérrez onderschept slim de pass. López Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Zarrabeitia probeert naar een medespeler te passen. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 53%, FC Pernam Bucano 47%.
FC Hirvijoki - FC Pernam Bucano 0:2

52e minuut.
Álvarez de Eulate verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez de Eulate speelt de bal door. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário heeft problemen om de bal te vangen. Incendiário schiet op doel. Arajärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Nacev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Graffite met een snelle inworp. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Arajärvi met een sublieme pass. Baljak kopt de bal weg. López Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel. Canelón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Caripuna onderschept slim de pass. Caripuna speelt de bal door. Daar is Crîşmaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário draait met de bal, schiet en ... Arajärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Justino. Goede buitenspelval van de verdediging. Prelas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostianovsky komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Álvarez de Eulate geeft een hoge lob. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prelas krijgt een gele kaart. Justino raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez de Eulate komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Pernam Bucano 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 44%, FC Pernam Bucano 56%.
FC Hirvijoki - FC Pernam Bucano 0:3