Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:03
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: Graceland
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26985
Armoton Kanuuna Saunan takana on vieläkin tilaa
5212 Hyypiä 04v Tactiek Fastin vinojuoks
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
67.1 gemiddelde waardering 55
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
incredible Verdedigen very good


7e minuut.
Markkanen geeft een hoge lob. Petrazzuoli rent richting de bal. Skubiszyński begaat een overtreding. Petrazzuoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. van Lent neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Canziani met een sublieme pass. Gurpegui met een sublieme pass. Daskalov rent richting de bal. Gurpegui rent richting de bal. Gurpegui geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrazzuoli springt en kopt de bal. Chapman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Saunan takana on vieläkin tilaa 1:0

10e minuut.
Inworp. Gurpegui met een snelle inworp. Markkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Markkanen geeft een hoge lob. Daskalov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurpegui is nu in balbezit. Gurpegui passt de bal zonder na te denken. Daskalov heeft problemen om de bal te vangen. Daskalov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gurpegui met een snelle inworp. Markkanen geeft de bal voor. Daskalov rent richting de bal. Daskalov haalt uit met een fantastische trap. Chapman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nádasdy met een snelle inworp. Lindroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindroos geeft een lange en hoge pass. Kalliomaa maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarakontu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 36%, Saunan takana on vieläkin tilaa 64%.
Armoton Kanuuna - Saunan takana on vieläkin tilaa 1:0

48e minuut.
Piaggio kan de bal niet met de borst controleren. Daskalov is nu in balbezit. Piaggio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piaggio krijgt een gele kaart. Daskalov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daskalov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chapman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Armoton Kanuuna - Saunan takana on vieläkin tilaa 2:0

48e minuut.
Tieles rent richting de bal. Petrazzuoli verovert de bal door een tackle van achteren. Petrazzuoli passt de bal in één keer door. Daskalov rent richting de bal. Daskalov draait met de bal, schiet en ... Chapman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Canziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts met een sublieme pass. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sarakontu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daskalov heeft problemen om de bal te vangen. Daskalov speelt de bal door. Tieles rent richting de bal. Petrazzuoli verovert de bal door een tackle van achteren. Petrazzuoli schiet op doel. Chapman bokst de bal weg. Daar is Piaggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrazzuoli draait met de bal, schiet en ... Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Huhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhta geeft een hoge lob. Gurpegui met een sublieme pass. Klungelig pakt Daskalov de bal. Daskalov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chapman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Arozarena komt het veld opgelopen. Lahaye komt het veld opgelopen. Kotiniemi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Kwasik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armoton Kanuuna 41%, Saunan takana on vieläkin tilaa 59%.
Armoton Kanuuna - Saunan takana on vieläkin tilaa 2:0