Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karsten Dream Team Fc Sirkuspolku
Patalaiskat Tactiek Avoimet ovet 2
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
68.9 gemiddelde waardering 63.5
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Ylifrantti geeft een lange en hoge pass. Mäntyjärvi springt en kopt de bal. Linati heeft problemen om de bal te vangen. Wasenius verovert de bal door een tackle van achteren. Wasenius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 1:0

8e minuut.
Porrasvaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrasvaara passt de bal in één keer door. Ylifrantti is nu in balbezit. Ylifrantti geeft een hoge lob. Mäntyjärvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Linati geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matikainen met de inworp. Nikitin kan de bal niet met de borst controleren. Nikitin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Matikainen onderschept slim de pass. Matikainen geeft een lange en hoge pass. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Matikainen geeft een hoge lob. Ylifrantti kopt de bal weg. Daar is Kłapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Linati rent richting de bal. Mäntyjärvi onderschept slim de pass. Mäntyjärvi haalt uit met een fantastische trap. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 2:0

26e minuut.
Porrasvaara passt de bal zonder na te denken. Myllynen speelt de bal door. Ylifrantti is nu in balbezit. Ylifrantti geeft een hoge lob. Mäntyjärvi krijgt zijn hoofd ertegen. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lunardino kopt de bal weg. Myllynen speelt de bal door. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti geeft een lange en hoge pass. Mäntyjärvi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pilat passt de bal in één keer door. Daar is Kasmeridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasmeridis speelt de bal door. Mäntyjärvi rent richting de bal. Mäntyjärvi schiet op doel. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noronen komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. von Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu probeert naar een medespeler te passen. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 2:1

37e minuut.
Wasenius rent richting de bal. Nascimento verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyjärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyjärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 3:1

41e minuut.
Daar is Kasmeridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllynen is nu in balbezit. Kasmeridis begaat een overtreding. Kasmeridis krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ylifrantti heeft problemen om de bal te vangen. Ylifrantti passt de bal in één keer door. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius draait met de bal, schiet en ... Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsten Dream Team 30%, Fc Sirkuspolku 70%.
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 3:1

46e minuut.
Onnensaari komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Onnensaari passt de bal zonder na te denken. Mäntyjärvi is nu in balbezit. Kłapacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mäntyjärvi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Onnensaari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Noronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronen passt de bal in één keer door. Ylifrantti is nu in balbezit. Ylifrantti geeft een hoge lob. Mäntyjärvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Myllynen met de inworp. Ylifrantti geeft de bal voor. Onnensaari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 4:1

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Creyne niet meer kan verder spelen. Anđelkić komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soininen komt het veld opgelopen. Lonkila komt het veld opgelopen. Nokela komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Soininen passt de bal zonder na te denken. Myllynen is nu in balbezit. Myllynen probeert naar een medespeler te passen. Nokela geeft een hoge lob. Mäntyjärvi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 5:1

63e minuut.
Matikainen geeft een lange en hoge pass. Mäntyjärvi kopt de bal weg. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Onnensaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kłapacz is nu in balbezit. Nokela onderschept slim de pass. Nokela passt de bal zonder na te denken. Onnensaari is nu in balbezit. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laisk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Myllynen speelt de bal door. Nikitin is nu in balbezit. Nikitin geeft een hoge lob. Onnensaari is nu in balbezit. Onnensaari schiet op doel. Anđelkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Porrasvaara passt de bal met de wreef. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft een hoge lob. Mäntyjärvi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 6:1

77e minuut.
Myllynen probeert naar een medespeler te passen. Nokela is nu in balbezit. Nokela geeft een hoge lob. Onnensaari krijgt zijn hoofd ertegen. Anđelkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Soininen heeft problemen om de bal te vangen. Soininen speelt de bal door. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft de bal voor. Mäntyjärvi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mäntyjärvi is nu in balbezit. Mäntyjärvi passt de bal in één keer door. Nokela met een sublieme pass. Onnensaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Onnensaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsten Dream Team 22%, Fc Sirkuspolku 78%.
Karsten Dream Team - Fc Sirkuspolku 7:1