Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pernam Bucano Leopards
Frizzle Fry Tactiek PB1
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
79.3 gemiddelde waardering 72.3
briljant Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Taiocchi is nu in balbezit. Taiocchi geeft een hoge lob. Incendiário kopt de bal weg. Vereckei is nu in balbezit. Vereckei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Leopards 1:0

8e minuut.
Taiocchi is nu in balbezit. Taiocchi met een sublieme pass. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Vereckei maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Leopards 2:0

18e minuut.
Jurvanen kopt de bal weg. Peltokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltokoski speelt de bal door. Hännikäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap. Canelón bokst de bal weg.

23e minuut.
Incendiário kopt de bal weg. Vereckei rent richting de bal. Moicano begaat een overtreding. Vereckei moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vereckei kan niet meer verder spelen. Justino komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Nacev passt de bal zonder na te denken. Taiocchi probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft de bal voor. Incendiário maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jurvanen kopt de bal weg. Peltokoski speelt de bal door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu passt de bal met de wreef. Mäkimaa rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
López Gutiérrez speelt de bal door. Zarrabeitia probeert naar een medespeler te passen. Incendiário rent richting de bal. Justino rent richting de bal. Justino draait met de bal, schiet en ... Siromahov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Zarrabeitia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlavatý rent richting de bal. Hlavatý geeft een lange en hoge pass. Justino springt en kopt de bal. Siromahov bokst de bal weg.

35e minuut.
Justino kopt de bal weg. Urroz heeft problemen om de bal te vangen. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário draait met de bal, schiet en ... Siromahov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Leopards 3:0

39e minuut.
Taiocchi geeft een hoge lob. Justino rent richting de bal. Jurvanen is nu in balbezit. Justino verovert de bal door een tackle van achteren. Justino geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Leopards 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 38%, Leopards 62%.
FC Pernam Bucano - Leopards 4:0

46e minuut.
Hirvonen komt het veld opgelopen. Tanttu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jurvanen kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu geeft een lange en hoge pass. Mäkimaa heeft problemen om de bal te vangen. Mäkimaa schiet op doel. Canelón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Leopards 4:1

51e minuut.
Incendiário kopt de bal weg. López Gutiérrez rent richting de bal. López Gutiérrez passt de bal met de wreef. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Siromahov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreanu met de inworp. Metsäkylä met een sublieme pass. Hirvonen geeft een lange en hoge pass. Tanttu springt en kopt de bal. Canelón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Justino rent richting de bal. Justino passt de bal zonder na te denken. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal. Siromahov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Leopards 5:1

60e minuut.
Metsäkylä met een sublieme pass. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadam begaat een overtreding. Karadam krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mäkimaa is nu in balbezit. Karadam begaat een overtreding. Mäkimaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Negreanu met een snel genomen vrije trap. Tanttu krijgt zijn hoofd ertegen. Canelón bokst de bal weg.

65e minuut.
Metsäkylä probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu passt de bal in één keer door. Hirvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino kopt de bal weg. Incendiário rent richting de bal. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Justino passt de bal met de wreef. Zarrabeitia is nu in balbezit. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Siromahov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Leopards 6:1

72e minuut.
Zarrabeitia kopt de bal weg. Incendiário rent richting de bal. Incendiário geeft een hoge lob. Justino rent richting de bal. Justino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Taiocchi rent richting de bal. Taiocchi probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Siromahov bokst de bal weg.

85e minuut.
Incendiário probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia speelt de bal door. Justino is nu in balbezit. Justino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pernam Bucano - Leopards 7:1

87e minuut.
Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia geeft de bal voor. Incendiário kopt de bal weg. Hlavatý geeft de bal voor. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pernam Bucano 46%, Leopards 54%.
FC Pernam Bucano - Leopards 7:1