Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leopards FC Pernam Bucano
PB1 Tactiek Frizzle Fry
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
73.5 gemiddelde waardering 77.5
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


8e minuut.
Moicano passt de bal zonder na te denken. Metsäkylä heeft problemen om de bal te vangen. Welling speelt de bal door. Mäkimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkimaa haalt uit met een fantastische trap. Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Zarrabeitia de bal. Zarrabeitia met een sublieme pass. Baljak geeft een lange en hoge pass. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Lesizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mäkimaa kopt de bal weg. Hlavatý is nu in balbezit. Tanttu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanttu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Álvarez de Eulate probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia heeft problemen om de bal te vangen. Zarrabeitia met een sublieme pass. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Hlavatý passt de bal zonder na te denken. Taiocchi geeft een hoge lob. Zarrabeitia kopt de bal weg. Álvarez de Eulate geeft een lange en hoge pass. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

32e minuut.
Zarrabeitia heeft problemen om de bal te vangen. Zarrabeitia speelt de bal door. Incendiário met een sublieme pass. Justino is nu in balbezit. Justino haalt uit met een fantastische trap. Lesizza bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Justino kopt de bal weg. Incendiário probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal. Lesizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 64%, FC Pernam Bucano 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leopards - FC Pernam Bucano 0:0

46e minuut.
Moicano onderschept slim de pass. Welling bereikt de bal nog maar net als eerste. Welling geeft een lange en hoge pass. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu draait met de bal, schiet en ... Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Metsäkylä passt de bal zonder na te denken. Nacev is nu in balbezit. Tanttu onderschept slim de pass. Tanttu haalt uit met een fantastische trap. Canelón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Pernam Bucano 1:0

52e minuut.
Incendiário rent richting de bal. Niittymaa verovert de bal door een tackle van achteren. Justino verovert de bal door een tackle van achteren. Justino geeft een lange en hoge pass. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Niittymaa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jurvanen komt het veld opgelopen. Hirvonen komt het veld opgelopen. Mäkimaa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Canelón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Pernam Bucano 2:0

63e minuut.
Taiocchi is nu in balbezit. Taiocchi geeft een hoge lob. Incendiário kopt de bal weg. Justino is nu in balbezit. Justino schiet op doel. Lesizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Urroz onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez de Eulate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Álvarez de Eulate onderschept slim de pass. Álvarez de Eulate geeft een hoge lob. Ebedli controleert de bal met de borst. Incendiário rent richting de bal. Incendiário draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Negreanu speelt de bal door. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu schiet op doel. Canelón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Pernam Bucano 3:0

78e minuut.
Hlavatý geeft een hoge lob. Incendiário kopt de bal weg. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Lesizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Moicano kopt de bal weg. Hirvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvonen met een sublieme pass. Mäkimaa rent richting de bal. Mäkimaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zarrabeitia de bal. Zarrabeitia geeft de bal voor. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nacev rent richting de bal. Hirvonen onderschept slim de pass. Hirvonen met een sublieme pass. Tanttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanttu schiet op doel. Canelón bokst de bal weg.

90e minuut.
Hlavatý onderschept slim de pass. Hlavatý speelt de bal door. Klungelig pakt Zarrabeitia de bal. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Justino maakt een snoekduik en kopt de bal. Lesizza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurvanen rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - FC Pernam Bucano 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 49%, FC Pernam Bucano 51%.
Leopards - FC Pernam Bucano 3:1