Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hoocee FC SimoPuulaaki
Alaneljä Tactiek A+B Spread
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
74.3 gemiddelde waardering 65.3
outstanding Schieten excellent
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


1e minuut.
Sponholz probeert naar een medespeler te passen. Ruusulaakso heeft problemen om de bal te vangen. Coman onderschept slim de pass. Coman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - FC SimoPuulaaki 1:0

3e minuut.
Siponen verovert de bal door een tackle van achteren. Siponen geeft een lange en hoge pass. Scorzelli kopt de bal weg. Coman is nu in balbezit. Coman draait met de bal, schiet en ... Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Fică geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seyidbəyli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaitala geeft een lange en hoge pass. Fer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Siponen is nu in balbezit. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli geeft de bal voor. Fer springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Välinen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hoocee - FC SimoPuulaaki 1:1

13e minuut.
Engels rent richting de bal. Pyhälahti verovert de bal door een tackle van achteren. Engels is nu in balbezit. Engels geeft de bal voor. Fer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Coman is nu in balbezit. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman onderschept slim de pass. Coman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - FC SimoPuulaaki 2:1

24e minuut.
Seyidbəyli rent richting de bal. Fică begaat een overtreding. Seyidbəyli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaitala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Scorzelli rent richting de bal. Suorsa onderschept slim de pass. Coman verovert de bal door een tackle van achteren. Coman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - FC SimoPuulaaki 3:1

33e minuut.
Virtamaa komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Pleşan passt de bal zonder na te denken. Kaitala rent richting de bal. Kaitala passt de bal zonder na te denken. Fer rent richting de bal. Fer schiet op doel. Viherlaakso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Suorsa geeft een hoge lob. Pyhälahti geeft de bal voor. Rechot is nu in balbezit. Scorzelli onderschept slim de pass. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Virtamaa geeft de bal voor. Näsi kopt de bal weg. Soukkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukkanen geeft een lange en hoge pass. Coman maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruusulaakso is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fer kopt de bal weg. Seyidbəyli is nu in balbezit. Met opzet legt Kujansivu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kujansivu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kujansivu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hoocee 51%, FC SimoPuulaaki 49%.
hoocee - FC SimoPuulaaki 3:1

49e minuut.
Kenttä passt de bal in één keer door. Soukkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukkanen passt de bal met de wreef. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Siponen rent richting de bal. Fer onderschept slim de pass. Näsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaitala komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Pehkola komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kenttä is nu in balbezit. Kenttä speelt de bal door. Soukkanen is nu in balbezit. Soukkanen geeft een hoge lob. Coman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - FC SimoPuulaaki 4:1

76e minuut.
Näsi geeft de bal voor. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Suorsa zijn tegenspeler op de grond. Suorsa krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kenttä verovert de bal door een tackle van achteren. Kenttä geeft de bal voor. Coman kan de bal niet met de borst controleren. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... Calderón bokst de bal weg.

81e minuut.
Engels verovert de bal door een tackle van achteren. Engels geeft een lange en hoge pass. Seyidbəyli is nu in balbezit. Seyidbəyli geeft een hoge lob. Sponholz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Soukkanen met een sublieme pass. Kenttä is nu in balbezit. Kenttä passt de bal zonder na te denken. Coman rent richting de bal. Coman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hoocee 35%, FC SimoPuulaaki 65%.
hoocee - FC SimoPuulaaki 4:1