Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Termites Saunan takana on vieläkin tilaa
Normal Tactiek Fastin vinojuoks
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.8 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Roegiers rent richting de bal. Roegiers passt de bal met de wreef. Kumbálek is nu in balbezit. Kumbálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Saunan takana on vieläkin tilaa 1:0

2e minuut.
Yoğurtçuoğlu passt de bal in één keer door. Tieles heeft problemen om de bal te vangen. Tieles passt de bal in één keer door. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu geeft de bal voor. Kalliomaa kopt de bal weg. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Koniaris bokst de bal weg.

5e minuut.
Roegiers probeert naar een medespeler te passen. Oržakauskas rent richting de bal. Oržakauskas passt de bal met de wreef. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Koniaris bokst de bal weg.

12e minuut.
Bradu geeft de bal voor. Yoğurtçuoğlu kopt de bal weg. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa onderschept slim de pass. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Koniaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Miciun is nu in balbezit. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts passt de bal in één keer door. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu schiet op doel. Koniaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Miciun rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yoğurtçuoğlu met een sublieme pass. Kalliomaa is nu in balbezit. Kalliomaa draait met de bal, schiet en ... Koniaris bokst de bal weg.

37e minuut.
Roegiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaggio begaat een overtreding. Roegiers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laurila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarakontu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Roberts geeft een hoge lob. Fabre probeert de bal met de borst te controleren. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Kalliomaa is nu in balbezit. Kalliomaa draait met de bal, schiet en ... Koniaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Oržakauskas geeft de bal voor. Fabre kopt de bal weg. Guzmann rent richting de bal. Guzmann geeft de bal voor. Kalliomaa krijgt zijn hoofd ertegen. Koniaris bokst de bal weg.

45e minuut.
Roberts geeft een hoge lob. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomaa verovert de bal door een tackle van achteren. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Yoğurtçuoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koniaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 66%, Saunan takana on vieläkin tilaa 34%.
FC Termites - Saunan takana on vieläkin tilaa 1:0

47e minuut.
Guzmann met een sublieme pass. Oržakauskas met een sublieme pass. Yoğurtçuoğlu speelt de bal door. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Koniaris bokst de bal weg.

50e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński met een sublieme pass. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu geeft een hoge lob. Kalliomaa springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Roberts rent richting de bal. Roberts passt de bal zonder na te denken. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu geeft een hoge lob. Kalliomaa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nichifor neemt vlug de vrije trap. Inworp. Skubiszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roberts geeft een hoge lob. Kalliomaa maakt een snoekduik en kopt de bal. Koniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Piaggio kopt de bal weg. Laurila heeft problemen om de bal te vangen. Laurila geeft de bal voor. Kumbálek rent richting de bal. Kumbálek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Saunan takana on vieläkin tilaa 2:0

60e minuut.
Berdešius komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salonheimo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Berdešius met een snelle inworp. Roegiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Roegiers geeft de bal voor. Kumbálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumbálek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Piaggio met een sublieme pass. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miciun. Miciun krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Laurila kopt de bal weg. Roegiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Roegiers passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kumbálek de bal. Kumbálek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Yoğurtçuoğlu schiet op doel. Fabre probeert de bal aan de voet te houden. Roberts geeft een hoge lob. Daar is Salonheimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salonheimo schiet op doel. Koniaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Piquet met een sublieme pass. Roegiers met een sublieme pass. Kumbálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumbálek draait met de bal, schiet en ... Chapman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Saunan takana on vieläkin tilaa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 58%, Saunan takana on vieläkin tilaa 42%.
FC Termites - Saunan takana on vieläkin tilaa 3:0