Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nüguns Fc Sirkuspolku
Str2 Tactiek Avoimet ovet
49% Balbezit 51%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
65.6 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen brilliant


6e minuut.
Aviles kopt de bal weg. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Horna is nu in balbezit. Horna draait met de bal, schiet en ... Anđelkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kasmeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros onderschept slim de pass. Stålros haalt uit met een fantastische trap. Anđelkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 1:0

8e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Daar is Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zandonini rent richting de bal. Stålros is nu in balbezit. Stålros haalt uit met een fantastische trap. Anđelkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
von Zech kopt de bal weg. Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aviles rent richting de bal. Ostaşu onderschept slim de pass. Ostaşu schiet op doel. Shields bokst de bal weg.

21e minuut.
Krzyk geeft de bal voor. Nyc is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nascimento ... Strafschop! Nascimento krijgt een gele kaart. Nyc raakt geblesseerd tijdens het duel. Lunardino komt het veld opgelopen. Stålros neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 2:0

31e minuut.
Idman geeft een hoge lob. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een hoge lob. Stålros rent richting de bal. Stålros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 3:0

35e minuut.
Lunardino rent richting de bal. Trică is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lunardino. Lunardino krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nascimento. Krzyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Krzyk met een snel genomen vrije trap. Zandonini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 4:0

39e minuut.
Nyc is nu in balbezit. Nyc probeert naar een medespeler te passen. Zandonini rent richting de bal. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros geeft een hoge lob. Anđelkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Aviles passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arana de bal. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... Shields maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nüguns 34%, Fc Sirkuspolku 66%.
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 4:1

56e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Daar is Idman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idman geeft de bal voor. Arana controleert de bal met de borst. Arana geeft een lange en hoge pass. Anđelkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nyc kopt de bal weg. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasmeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc onderschept slim de pass. Nyc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nyc is nu in balbezit. Nyc schiet op doel. Anđelkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 5:1

70e minuut.
Nascimento verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros onderschept slim de pass. Nyc is nu in balbezit. Nyc draait met de bal, schiet en ... Anđelkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 6:1

70e minuut.
Laisk komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Krzyk passt de bal in één keer door. Kasmeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasmeridis geeft een hoge lob. Arana is nu in balbezit. Arana geeft een hoge lob. Anđelkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nüguns 22%, Fc Sirkuspolku 78%.
FC Nüguns - Fc Sirkuspolku 6:1