Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sirkuspolku FC Pernam Bucano
Avoimet ovet Tactiek Frizzle Fry
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 78
solid Schieten incredible
very good Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Baljak speelt de bal door. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia passt de bal met de wreef. Incendiário rent richting de bal. Incendiário draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário verovert de bal door een tackle van achteren. Incendiário schiet op doel. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 0:1

4e minuut.
Justino schiet op doel. Creyne met een sublieme pass. López Gutiérrez kopt de bal weg. Justino bereikt de bal nog maar net als eerste. Justino schiet op doel. Paal! Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Creyne probeert naar een medespeler te passen. López Gutiérrez kopt de bal weg. Justino is nu in balbezit. Justino draait met de bal, schiet en ... Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 0:2

7e minuut.
Zarrabeitia passt de bal in één keer door. Baljak geeft een hoge lob. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft de bal voor. Incendiário maakt een snoekduik en kopt de bal. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Justino is nu in balbezit. Justino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
von Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zech passt de bal in één keer door. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 1:2

17e minuut.
Magenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário onderschept slim de pass. Bergheim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bergheim krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengel begaat een overtreding. Zarrabeitia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarrabeitia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Incendiário springt en kopt de bal. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Taiocchi is nu in balbezit. Hlavatý met een sublieme pass. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft de bal voor. Justino krijgt zijn hoofd ertegen. Creyne bokst de bal weg. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 1:3

23e minuut.
Idman komt het veld opgelopen. Nascimento komt het veld opgelopen. Ilonkowski komt het veld opgelopen. Linati komt het veld opgelopen. Studen komt het veld opgelopen.

28e minuut.
López Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Justino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 1:4

36e minuut.
Incendiário raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Álvarez de Eulate komt het veld opgelopen. Hlavatý met de inworp. López Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Daar is Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zarrabeitia speelt de bal door. Justino is nu in balbezit. Linati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Justino raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez de Eulate wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 68%, FC Pernam Bucano 32%.
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 1:4

52e minuut.
Santa passt de bal in één keer door. Hlavatý probeert naar een medespeler te passen. Zarrabeitia heeft problemen om de bal te vangen. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Álvarez de Eulate krijgt zijn hoofd ertegen. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Idman rent richting de bal. Zarrabeitia onderschept slim de pass. Zarrabeitia met een sublieme pass. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate draait met de bal, schiet en ... Creyne bokst de bal weg.

58e minuut.
Idman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia verovert de bal door een tackle van achteren. Zarrabeitia met een sublieme pass. Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez de Eulate schiet op doel. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Justino rent richting de bal. Justino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 1:5

62e minuut.
López Gutiérrez met een sublieme pass. Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia speelt de bal door. Álvarez de Eulate rent richting de bal. Álvarez de Eulate haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Álvarez de Eulate kopt de bal weg. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý passt de bal in één keer door. Justino heeft problemen om de bal te vangen. Justino schiet op doel. Creyne bokst de bal weg. Álvarez de Eulate maakt een snoekduik en kopt de bal. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 1:6

69e minuut.
Baljak met een sublieme pass. Klungelig pakt Zarrabeitia de bal. Zarrabeitia passt de bal in één keer door. Álvarez de Eulate is nu in balbezit. Álvarez de Eulate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kłapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Kłapacz speelt de bal door. von Zech speelt de bal door. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino schiet op doel. Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
López Gutiérrez met een sublieme pass. Inworp. Pilat met de inworp. Daar is von Zech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Zech geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kłapacz geeft een lange en hoge pass. Santa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baljak de bal. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino schiet op doel. Canelón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 63%, FC Pernam Bucano 37%.
Fc Sirkuspolku - FC Pernam Bucano 1:6