Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team timon FC Kuviokellunta
jep Tactiek Hitaat sup
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
60.8 gemiddelde waardering 42.1
formidable Schieten good
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Rehn rent richting de bal. Mäenaho verovert de bal door een tackle van achteren. Mäenaho passt de bal met de wreef. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Rehn de bal onder controle te krijgen. Hałgas geeft de bal voor. Porkka is nu in balbezit. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho haalt uit met een fantastische trap. Banbury bokst de bal weg.

23e minuut.
Saarniluoma maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Kousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenaho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Argyroudis geeft de bal voor. Vuorilinna krijgt zijn hoofd ertegen. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho schiet op doel. Banbury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Kuviokellunta 1:0

41e minuut.
Rehn rent richting de bal. Porkka verovert de bal door een tackle van achteren. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho haalt uit met een fantastische trap. Banbury werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Kuviokellunta 2:0

43e minuut.
Kousa onderschept slim de pass. Porkka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kousa ... Strafschop! Kousa krijgt een gele kaart. Porkka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porkka neemt de penalty, wat een uithaal! Banbury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Kuviokellunta 3:0

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mäenaho stond buitenspel. Kalkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 25%, FC Kuviokellunta 75%.
team timon - FC Kuviokellunta 3:0

46e minuut.
Kalkowski passt de bal zonder na te denken. Palometsä rent richting de bal. Palometsä geeft een lange en hoge pass. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho schiet op doel. Banbury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vuorilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorilinna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Kuviokellunta 4:0

52e minuut.
Pirttikoski probeert naar een medespeler te passen. Mäenaho speelt de bal door. Hałgas met een sublieme pass. Björkholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Björkholm geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Argyroudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyroudis passt de bal met de wreef. Hałgas rent richting de bal. Hałgas geeft de bal voor. Mäenaho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mitrović speelt de bal door. Munday rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saarniluoma. Saarniluoma krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Björkholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaila bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka is nu in balbezit. Porkka geeft een lange en hoge pass. Vuorilinna maakt een snoekduik en kopt de bal. Banbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Kuviokellunta 5:0

65e minuut.
Mäenaho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rehn. Mäenaho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hałgas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mäenaho maakt een snoekduik en kopt de bal. Banbury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Hałgas geeft de bal voor. Porkka rent richting de bal. Mäenaho rent richting de bal. Mäenaho draait met de bal, schiet en ... Banbury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Kuviokellunta 6:0

67e minuut.
Palometsä geeft een hoge lob. Mäenaho kopt de bal weg. Mäenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Porkka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kaila geeft een lange en hoge pass. Vuorilinna probeert de bal aan de voet te houden. Björkholm kopt de bal weg. Vuorilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorilinna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bednarczyk kopt de bal weg. Saarniluoma heeft problemen om de bal te vangen. Argyroudis geeft de bal voor. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho schiet op doel. Banbury bokst de bal weg. Hałgas geeft een lange en hoge pass. Kousa heeft problemen om de bal te vangen. Vuorilinna is nu in balbezit. Vuorilinna schiet op doel. Banbury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Kuviokellunta 7:0

77e minuut.
Saajassalo onderschept slim de pass. Cibis is nu in balbezit. Cibis passt de bal met de wreef. Munday rent richting de bal. Munday draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hałgas met een snelle inworp. Saajassalo geeft een lange en hoge pass. Porkka kopt de bal weg. Vuorilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorilinna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Saajassalo verovert de bal door een tackle van achteren. Saajassalo met een sublieme pass. Hałgas speelt de bal door. Porkka is nu in balbezit. Porkka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kousa geeft de bal voor. Sarasvuo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaila de bal. Vuorilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorilinna draait met de bal, schiet en ... Banbury bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 26%, FC Kuviokellunta 74%.
team timon - FC Kuviokellunta 7:0